Masked Singer Romania in grila de toamna Pro TV
Pro TV a prezentat pe pagina sa Facebook diverse promo-uri cu emisiunile postului din grila de toamna. In acest material vom prezenta grila de toamna a acestei televiziuni.

Anul acesta Pro TV implineste 25 de ani (1 decembrie). Serialul fenomen Las Fierbinti va intra pe post din data de 7 septembrie de la ora 20:30 cu cel de-al 18-lea sezon. Las Fierbinti va fi difuzat in zilele de marti si joi. Primul sezon al serialului a fost lansat in 2012 si are audiente bune spre foarte bune chiar si cand sunt redifuzari ale episoadelor, de multe ori clasand Pro TV pe primul loc in topul audientelor.

Las Fierbinti este un serial de comedie (sitcom), un serial de comedie asemanator de mare succes la Pro TV fiind serialul La Bloc. Un alt serial autohton ce va avea o continuare la Pro TV este Vlad. Va incepe pe 14 septembrie si va fi difuzat in fiecare zi de luni de la ora 20:30. In aceasta toamna se va difuza cel de-al 4-lea sezon. Primul sezon al serialului Vlad a fost difuzat la inceputul anului 2019 iar genul serialului este drama.

Serialul Vlad are in componenta actori tineri din noul val de actori din Romania, printre acestia vom enumera: Adrian Nartea (il interpreteaza pe Vlad Popa, eroul principal al serialului), Olimpia Melinte (o interpreteaza pe Eliza Dragomir) – Olimpia Melinte este cunoscuta publicului in special copiilor pentru ca aceasta dubleaza diferite seriale de desene animate disponibile pe posturile pentru copii – George Pistereanu (Tibor) – George Pistereanu este cunoscut publicului cinefil din filmul Eu cand vreau sa fluier, fluier (actor in rolul principal).

Masked Singer Romania in grila de toamna Pro TV

Pe 8 septembrie va intra pe post emisiunea Ferma , fiind difuzat in zilele de marti, miercuri si joi.
Emisiunea Visuri la cheie va fi difuzata in fiecare zi de miercuri din 9 septembrie, prezentata de Dragos Bucur.

Cand va incepe Masked Singer Romania?
Premiera acestei toamne la Pro TV o reprezinta emisiunea Masked Singer Romania (Cine se ascunde in spatele mastii?). Masked Singer va fi difuzata din 11 septembrie de la ora 20:30, in fiecare vineri. Aceasta emisiune va fi prezentata de Jorge.

In emisiunea Masked Singer 12 vedete vor fi costumate din cap pana in picioare si vor canta fara sa isi dezvaluie identitatea. Un juriu format din: Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc si Horia Brenciu, numiti in emisiune detectivi, vor incerca sa ghiceasca ce vedeta se afla in spatele mastii. Detectivii (juratii) vor fi ajutati de public si de indiciile pe care vedeta din spatele mastii le va da inainte sa interpreteze melodia. Vedeta care va fi deconspirata de public sau juriu, si va fi demascata, va parasi competitia.

Masked Singer va intra in locul emisiunii Vocea Romaniei care nu se va mai face anul acesta din cauza pandemiei. O emisiune asemanatoare Masked Singer este Te cunosc de undeva?, reality show difuzat de Antena 1.

In grila Pro tv a intrat si emisiunea La Maruta. Pro TV va continua sa transmita meciurile de fotbal ale echipei nationale (tineret U21 si seniori).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.