Oferta Vodafone – 50% reducere 6 luni si 4k bonus
Vodafone (UPC) ofera o reducere considerabila pentru pachetul de servicii fixe (televiziune prin cablu si internet) TV Complet + NET 500 + Sport.

Astfel, abonatii care se contracteaza pachetul promotional TV Complet + NET 500 + Sport beneficiaza de reducere 50% timp de 6 luni (abonamentul lunar va fi de 7.5 euro pe luna, in primele 6 luni, iar incepand cu a 7-a luna vom plati 15 euro). Optiunea 4k este oferita gratuit in cadrul ofertei de vara Vodafone.

Daca suntem abonati la serviciile mobile Vodafone, primim inca o reducere generala a pachetului de 2 euro, pretul integral fiind 13 euro pe luna. Astfel, in primele 6 luni vom plati 6.5 euro pe luna, iar incepand cu luna a 7-a platim 13 euro. Aceeasi categorie de clienti primeste si o reducere de 52 de euro in puncte de loialitate.

Optand pentru pachetul promotional TV Complet + NET 500 + Sport vom avea urmatoarele beneficii:

 • Televiziune digitala prin cablu, pachet TV Complet: 190 de canale incluse, 87 de canale online disponibile pe Vodafone TV, digital card inclus;
 • Extraoptiune TV Sport: 13 canale de sport;
 • Extraoptiune 4k: 3 canale 4k incluse – Eurosport 4k, Insight 4k si Look 4k;
 • Internet fix, pachet NET 500: viteza download de maxim 500 Mbps, viteza upload de maxim 25 Mbps, echipament wifi inclus;
 • Optional: mini router wifi portabil cu abonament de date mobile la 0 euro pe luna, se plateste o singura data avansul 5 euro, acest echipament se poate solicita in maxim 48 de ore de la contractarea pachetului de internet;

Oferta Vodafone – 50% reducere 6 luni si 4k bonus

Abonatii serviciului de telefonie mobila Vodafone pot beneficia de o reducere de 2 euro si pentru pachetul TV Start + NET 500 + Sport, plus 52 euro reducere in puncte de loialitate insa nu vor beneficia de 50% reducere timp de 6 luni, astfel incat este mult mai avantajos sa optam pentru pachetul TV Complet + NET 500 + Sport.

Oferta este valabila pana pe 31 august 2020 cu posibilitatea de prelungire. Vodafone (fosta UPC) vine cu oferte din ce in ce mai bune pentru abonatii sai, dovada fiind oferta descrisa in acest articol.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

9 COMENTARII

  • Ce fel de internet portabil doriti? Vodafone ofera internet prin cartele de telefonie mobila (care pot fi luate impreuna cu un smartphone) sau un mini-router portabil wireless.

  • Salut Iulian,
   Intelesesem de la unii abonati ca uploadul ar fi mai mare, chiar daca este specificat maxim 25 Mbps in contract.
   Esti abonat Vodafone sa verifici?

 1. Salut tuturor, 🤨 e foarte ciudat cum ofera reduceri abonatilor, practic ofera reducere la nimic.
  De 4 zile nu am internet si cablu tv, sunt in extaz, platesc fara sa primesc ceva, as putea sa incep si eu genul acesta de business, ofer nimic dar platiti cu 50% redus.

  O sa specific oriunde am oportunitatea, nemultumirea majora este ca cei de la vodafone nu stiu sa comunice un timp real pentru rezolvarea problemei, te duc cu zaharelul de la o zi la alta, desigur dupa ce te straduiesti sa-i contactezi cateva zeci de minute pentru a le comunica situatia.

  Azi am primit un alt mesaj cum ca termenul pentru rezolvarea problemei s-a actualizat, noul termen fiind de 26 de ore, fara sa vina cu o alternativa, si sa nu aud aici explicatia cum ca nu au cum sa impace atatia abonati aflati in situatia aceasta, pentru ca daca eu nu pot sa platesc o saptamana, lor nu le pasa de situatia mea personala.

  Asadar, @conducerea vodafone va rog sa nu mai stati pasivi la toata aceasta situatie, in timp ce incercati sa va rezolvati problemele cu primaria capitalei/sector 1 vsv cablurile taiate, incercati si sa gasiti o alternativa pentru abonatii acestia multi care va aduc tot la fel de multi bani, acum chiar pentru nimic.
  Sunt profund dezamagit.

  Toate cele bune!

  • Vodafone a preluat o ciudatenie de la UPC si anume lipsa de personal tehnic. Sunt putini oameni pe acest segment la Vodafone si acestia sunt obligati sa deserveasca teritorii mari, de aceea sunt termene asa mari pentru rezolvarea unei defectiuni tehnice. Acesta este marele defect al acestei firme.

    • Nici UPC nu era asa floare cum spui. Aveau o retea praf in mai toate zonele un pic mai buna ca aceea a firmei AKTA. Vina Vodafone-ului este ca nu se extinde cu reteaua ca ar castiga abonati. Sunt pe locul doi la componenta grilei dupa Orange parerea mea.

  • Salut Dragos,
   Poti face o reclamatie la ANPC si de la Vodafone poti cere reducerea abonamentului pe aceasta perioada in care nu au functionat serviciile.