Ora de poveste la Digi FM
Postul de radio Digi FM a anuntat ca incepand din 16 decembrie si pana in 25 decembrie va pune la dispozitia ascultatorilor sai prin intermediul paginii de Facebook Digi FM, Ora de poveste, de la ora 20:00.

Ora de Poveste este un proiect prin care Digi FM ii invita pe ascultatorii sai dar si pe cei mici sa asculte in fiecare seara cate o poveste. Basmele vor fi citite de vedete precum Monica Barladeanu, Feli, Lidia Buble, Cristi Minculescu, Elena Cheorghe dar si vedete ale postului Vlad Craioveanu, Adrian Cojocaru, Teodora Tompea, Oana Zamfir si altii.

Proiectul Ora de poveste este la a doua editie, acest proiect a inceput anul trecut. Iata ce povesti veti putea asculta in acest program: Secretele Fabulelor, Povesti pentru copii fericiti, Povesti ca sa te iubesti mai mult, Istoria care cultiva respectul de sine.

Povestile sunt realizate in format video pe pagina de Facebook Digi FM dar si pe site-ul oficial DigiFM. Programul Ora povestilor este sustinut de editura Humanitas Junior.

Ora de poveste la Digi FM

Digi FM este unul dintre posturile de radio ce apartin companiei Digi (RCS & RDS), a fost lansat in 2015 si se poate asculta pe toate platformele companiei RCS & RDS, cablu si DTH, dar si in orase ca Arad, Bacau, Braila, Bihor, Bistrita, Bucuresti, Botosani, Cluj, Ploiesti, Pitesti, Craiova si altele.

Digi FM difuzeaza stiri din 30 in 30 de minute dar si diverse emisiuni, printre care vom enumera: Matinalii DigiFM (de luni pana vineri, de la ora 06:30), Omul Potrivit cu Adrian Cojocaru (de luni pana vineri, de la ora 13), Topul Digi FM (in fiecare sambata de la ora 12).

Digi – o noua contributie record la stat

Grupul Digi a anuntat o noua contributie record la bugetul de stat. In perioada ianuarie-decembrie 2021, compania Digi a platit catre stat suma record de peste 1 miliard de lei, reprezentand taxe si impozite. In trimestrul 3 al anului, Digi a virat catre stat suma de 275 milioane de lei, in luniile iunie, octombrie si noiembrie digi a virat catre stat suma de 200 milioane lei. Compania Digi este in topul celor mai responsabile companii din Romania.

Reamintim operatorul Digi a obtinut din partea CNA o amenda de 10.000 din cauza ca nu a introdus postul Aleph News in grupul tematic de stiri ci in grupul tematic de posturi internationale de stiri si generaliste. Termenul pentru corectarea acestei probleme este 15 ianuarie 2022.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM sunt posturi PSD-iste.

    Mai ales că Digi 24, Digi FM și Digi 24 FM sunt în goarna PSD, iar B1 TV, care este noul Digi 24, este în goarna PNL.