Blestemul / El Maleficio cu Fernando Colunga se vede Acasa
Postul de televiziune Acasa TV va difuza din 30 mai cel mai nou serial tip telenovela in care a jucat Fernando Colunga. Telenovela se numeste El maleficio / Blestemul (2023) si va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 13, in locul telenovelei Dragostea si banii.

Blestemul este realizata dupa o telenovela veche din 1958 cu acelasi nume. Telenovela spune povestea unei vaduve Beatriz (Marlene Favela) care are doi copii. Beatriz il intalneste pe milionarul Enrique (Fernando Colunga), care este un tip aratos, inteligent, bogat si misterios. La inceput, relatia dintre cei doi este una frumoasa incat o face pe Beatriz sa creda ca traieste un vis, ea crede ca Enrique este barbatul vietii sale.

Acest vis frumos al lui Beatriz va dura pana in momentul in care cei doi se casatoresc. La scurt timp dupa nunta, Beatriz va descoperi un secret cutremurator despre sotul sau. Enrique si-a construit fabuloasa avere pe baza magiei negre si a unei secte demonice.

Distributia telenovelei Blestemul este una remarcabila, plina cu actori cunoscuti pentru telespectatorii din Romania. Pe langa Fernando Colunga, telespectatorii ii vor vedea cu placere si pe actorii: Marlene Favela (a mai jucat in telenovele ca: Pasiune si putere, Pisica salbatica, Impotriva destinului), Sofia Castro (a mai jucat in Teresa), Julian Gil (a mai jucat in: Destine furate sau Legea iubirii).

Blestemul / El Maleficio cu Fernando Colunga se vede Acasa

Telenovela Blestemul este realizata de casa de productie Televisa. Fernando Colunga a devenit tata de baiat la varsta de 58 de ani. El formeaza un cuplu cu frumoasa actrita  Bianca Soto. Bianca Soto si Fernando Colunga formeaza un cuplu din 2012 unde s-au cunoscut pe platoul de filmare al telenovelei Iti ordon sa ma iubesti.

Fernando Colunga poate fi vazut si pe Netflix in telenovela Secretul familiei Greco. Blestemul are un sezon format din 82 de episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 4,6.

Acasa are licenta tematica – generalista si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth ca Digi, INES, Focus Sat, Orange sau NextGen.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.