Orange mareste pretul abonamentelor TV dar ofera gratuit grila maxima
Orange Romania Communications (fosta Telekom Romania Communications) trimite notificari abonatilor privind modificari contractuale, pretul abonamentului de televiziune creste insa se ofera un bonus gratuit timp de 2 ani.

Aceasta este notificarea trimisa de Orange Romania Communications abonatilor sai:

„Salut,
Pentru a raspunde nevoii continue de dezvoltare si pentru a putea sa oferim clientilor nostri aceeasi calitate a serviciilor, dar si pentru a face fata provocarilor determinate de cresterea costurilor asociate cu furnizarea serviciilor de telecomunicatii, Orange Romania Communications opereaza modificari in conditiile contractualede tarifare pentru anumite servicii.

De la 19 septembrie 2022, contractul (ele) cu Orange Romania Communications S.A. de pe contul ******** se modifica dupa cum urmeaza:

 • Pretul pentru fiecare Serviciu fix de TV va fi majorat cu 1 euro TVA inclus (0.84 euro fara TVA). Majorarea se adauga la pretul redus al Serviciului fix de TV (pretul rezultat dupa aplicarea reducerilor/promotiilor de care beneficiezi conform contractului), pretul final fiind determinat prin insumarea pretului redus cu majorarile evidentiate in factura. Majorarea pretului nu modifica perioada contractuala curenta.
 • De la aceeasi data vei beneficia gratuit, timp de 24 de luni, de grila maxima de canale din pachetul standard. La expirarea celor 24 de luni, aceasta optiune se va dezactiva.

In masura in care nu sunt modificate expres sau implicit, conform celor de mai sus mentionate, restul prevederilor contractului nu se modifica.

Ne dorim sa fii in continuare clientul Orange Romania Communications, insa, daca nu esti de acord cu modificarile de mai sus, ai dreptul de a denunta unilateral contractul fara plata vreunor penalitati, in termen de 30 de zile de la data primirii acestei notificari, prin e-mail la adresa rezilieri[at]orange[punct]com sau printr-o notificare scrisa transmisa catre Orange Romania Communications S.A. la sediul din Calea Victoriei, Nr. 35, Sector 1, Bucuresti, 010061, conform prevederilor contractului. In cazul in care vei alege sa renunti la contract si detii un echipament inchiriat, ai obligatia de a-l returna intr-un magazin Orane Romania Communications in termen de 5 zile de la incetarea contractului.

Cu prietenie,
Echipa Orange Romania Communications”.

Orange mareste pretul abonamentelor TV dar ofera gratuit grila maxima

Asadar, pretul abonamentului de TV fix creste cu un euro pe luna insa, timp de 2 ani, Orange a decis sa ofere inclusa grila maxima (pachetul Premium) chiar si pentru abonatii care beneficiaza de pachetul Esential.

Aceste modificari se aplica doar pentru abonatii Orange Romania Communications, nu si pentru abonatii Orange Romania.

Voi ce veti face in urma acestor modificari contractuale? Veti rezilia contractul sau continuati cu Orange?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

32 COMENTARII

  • Posturile de la Discovery vor intra in ianuarie 2023 daca se va prelungi contractul. Pretul a fost marit pentru cele 20 si 4 de canale, care au intrat acum ceva timp.

     • În ultimul timp au intrat doar pachetul AMC SD, Euronews România SD, Tra La La SD și TVR Info HD. Excluzând TVR Info, toate celelalte sunt HD la Digi și Voda și acolo nu mai plătesc extra . La fel si la Orange propriu, unde Euronews România și Tra La La sunt HD . Adică eu trebuie să plătesc în plus pentru niște SD-uri cu max 3 biti ?

  • Sunt in negocieri cu cei de la Discovery.Daca vor ajunge la un acord vor intra și canalele Discovery .Cat despre scumpire se pare că au cumpărat Telekom cu tot cu năravurile lor proaste.Adica inteleg sa pună ceva la tv, dar pt ce scumpesc netul???? Ce îmbunătățiri au adus acolo???!

   • Canalele Discovery vor intra la OC in decembrie 2022( finalul lunii ) sau ianuarie 2023 atunci expira contractul dintre Orange si Discovery. Scumpesc internetul pentru ca acesta este luat in majoritatea cazurilor la pachet cu pachetul tv.

    • Intrarea canalelor Discovery în grila OROC nu este condiționată de actualul contract în vigoare dintre aceștia și Orange Romania, ci de cel care se negociază în prezent…. Poate sa intre și peste 2 zile, 2 săptămâni sau 2 ani, depinde cum se vor înțelege…

     • Intrarea canalelor Discovery in grila operatorului OC este conditionata de actualul contract dintre Orange si Discovery pentru ca OC apartine de Orange Romania. Iar actualul contract dintre Orange si Discovery expira la inceputul anului 2023. Orange nu poate introduce posturile discovery in grila OC pana ce actualul contract nu expira. Daca le-ar introduce asa cum spuneti acum Orange ar incalca actualul contract care este in vigoare pana in la finele lunii decembrie 2022. De ce spun ca ar incalca actualul contract? Pentru ca acest contract a fost facut pentru un anumit numar de clienti, iar acum Orange are mai multi clienti deci implicit Orange va beneficia de o reducere mai mare din partea celor de la Discovery, ar beneficia de bonusuri. Va aduc aminte ca acelas lucru s-a intamplat si cu posturile AMC. Acestea nu au intrat la OC si Nextgen pana nu a expirat vechiul contract dintre Orange si AMC si pana nu s-a semnat altul.

  • Gorila daca azi se semnează un nou contract automat cel vechi nu mai este de actualitate….Ce tot incerc sa ti spun este că deja au avut loc discuții preliminarii intre cele 2 părți…Așa că nu trebuie sa se încheie actualul contract că sa intre aceste canale….Uite contractul cu ProTV a fost prelungit recent, cu toate că era valabil până în februarie…Și cu antenele a fost prelungit mai devreme…

   • M ca sa intelegi mai bine eu spun asa . Noul contract dintre Discovery si Orange nu va intra in vigoare pana nu se va termina actualul contract la fel cum s-a intamplat cu AMC Networks. De ce posturile Discovery care au intrat pe Hellasat nu pot fi vazute de abonatii OC ci doar de abonatii Orange?

  • Marirea tot ramane si in timpul celor 24 de luni. Ia faceti dvs un calcul , care este diferenta intre pachetul premium si cel esential dupa marire ? Ca daca stai sa te gandesti tu ca abonat nu ai castigat nimic pana la urma. Diferenta infima intre cele 2 pachete dupa marire.

  • Eu platesc in prezent 45 de lei pt tv si net cu 2 decodoare si router incluse.Am grila maxima.La Digi pt aceleasi servicii platesc undeva la 62 de lei sau 75 daca ma raportez la viteza de internet.Chiar si dupa scumpire nu ajung la nivelul cat ar fi daca m as muta la Digi.Si fac pariu ca daca fac cerere de reziliere la contract imi ofera acelasi pret ca si pana acum daca semnez pe inca 2 ani????

   • Păi, la cine esti,nene?la Orange Romania sau OROC?Ca e diferenta..dacă ești Orange Romania,de cevts bagi precum **** undeva?Ca aici e vorba de OROC..si sunt abonat OROC,si plătesc pt internet si tv L,80 roni,de aia reziliez,sunt prea scumpi,si ch ce vor mai veni..e clar..Am depus deja cererea,am stat destul ani la ei,si am suportat scoaterea multor canale tv de calitate,si inlocuite cu starvuri.La fel ca. acum.Nici nu mai accept sa ma sune..nu mai e nimic de discutat cu fatalaii astia.La fel si escrocii de la Orange Romania.