NCIS: Hawai’i incepe la AXN
Postul de televiziune AXN va difuza din 5 aprilie al treilea serial din franciza NCIS, este vorba despre NCIS: Hawai’i (2021), care va inlocui NCIS: Los Angeles si va fi difuzat in fiecare seara de miercuri, de la ora 21, cate 2 episoade.

Echipa NCIS a avut misiuni pline de adrenalina in diferite orase din SUA, cum ar fi Los Angeles, Washington sau New Orleans. Acum, echipa NCIS se va deplasa in Hawaii, un taram plin cu locuri fermecatoare si insorite. Echipa NCIS va fi condusa pentru prima data de o femeie, Jane Tennant (Vanessa Lachey). Jane ocupa acelasi loc ca agentul Lerony Gibbs (Mark Hamon) insa povestea de viata a agentului Jane este total diferita de cea a agentului care a jucat in prima serie.

Jane este o femeie divortata cu doi copii adolescenti, Julie Tennant (Mahina Napoleon) si Alex Tennant (Kian Talan). Cu toate isi creste singura cei doi copii, ea face fata cu brio presunilor care sunt exercitate asupra ei la locul de munca si isi conduce echipa cu o mana de fier, caracteristica barbatilor.

NCIS va investiga cazuri de crima cu miza inalta care implica personalul militar si securitatea nationala. Jane are sub conducerea sa o echipa de agenti pe care stie ca se poate baza in orice situatie. Agentul Lucy Tara (Yasmine Al-Bustami) este un agent tanar, fara experienta, dar plina de entuziasm.

NCIS: Hawai’i incepe la AXN

Kai Holman (Alex Tarrant) este un localnic care a calatorit multa vreme departe de Hawaii si acum se intoarce ca agent NCIS. Pentru ca este un localnic, Kai obtine foarte usor informat utile de la localnici. Jesse Bone (Noah Mills) este si el membru al echipei conduse de Jane. Jesse este un fost politist de la Omucideri care a decis sa inceapa o noua viata in Hawaii.

Kate Whistler (Tori Anderson) este un agent care face parte din Agentia de Informatii a Apararii si care doreste sa fie promovata rapid, din aceasta cauza ea nu este de acord cu unele tactici folosite de NCIS.

Serialul NCIS: Hawai’i are 2 sezoane cu un total de 44 de episoade, durata medie a fiecarui episod este de 43 de minute. Pe IMDb a obtinut nota 6,5. In acest moment in America se difuzeaza sezonul 3 de catre postul CBS. Serialul va avea si sezonul 3 care va fi lansat in toamna acestui an.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.