Grila de toamna 2023 Antena Stars

Postul de televiziune Antena Stars si-a prezentat grila de toamna care va incepe sa isi faca aparitia pe post din 28 august. Antena Stars va difuza noi sezoane ale celor mai consacrate emisiuni ale postului, aceste emisiuni vor fi produse in noi studiouri. Iata cum arata grila de toamna Antena Stars.

Emisiunea Star Matinal revine cu un nou sezon din 28 august. Star Matinal va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 8. Emisiunea matinala a postului Antena Stars va avea un decor nou si o noua formula extinsa. Starea de bine va fi adusa in cadrul emisiunii de cuplul  Dima Trofim si Alexia Talavutis. Stirile emisiunii vor fi aduse de Stefan Lungu, Madalina Balan, Ramona Ilie, iar Delia Popa va prezenta vremea.

Emisiunea StarMag va reveni in grila Antena Stars avand la pupitru o alta prezentatoare pe nume Olga Popa. StarMag va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 14. Olga Popa va aduce telespectatorilor Antena Stars informatii noi din showbiz, sport, fapte diverse sau lifestyle.

Acces Direct revine cu un nou sezon din 28 august, de la ora 16, de luni pana vineri. Emisiunea va fi prezentata de Mirela Vaida si Adrian Velea. Cei doi prezentatori si invitatii lor vor dezbate noi investigatii din viata reala.

Grila de toamna 2023 Antena Stars

Gabriela Cristea revine si ea cu un nou sezon al emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii din 28 august, de luni pana vineri, de la ora 19.
Dan Capatos revine cu un nou sezon al emisiunii Xtra Night Show, din 28 august, de la ora 21:30, de luni pana vineri. Emisiunea va avea o alta echipa compusa din: Andrei Stefanescu, Natalia Mateut si Catalin Cazacu.

In zilele de weekend vor reveni emisiunile Vedete Top cu Stefania Duca, Lumea Nevazuta cu Dana Balaceanu, Perfecte cu defecte, Romanii de ocazie si Petrecem romaneste cu Mirela Vaida.

Mamici de Pitici cu lipici revine cu un nou sezon in care Paula Chirila, Cristina Cioran si Roxana Vancea vor arata telespectatorilor cum se descurca in rolul de mame. Ele vor avea parte de provocari inedite.

Anul acesta, Antena Stars implineste 10 ani de emisie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU