Orange Money are acum optiunea de transferuri valutare. Orange Money este un serviciul de plati si transfer cu telefonul mobil, prin intermediul unei aplicatii. Aplicatia permite posibilitatea de reincarcare a cartelelor PrePay, a plati facturile de utilitati, a tranfera bani intre mai multe conturi, etc. Cu alte cuvinte, Orange Money se comporta ca o aplicatie specifica bancilor.

Pentru a folosi Orange Money trebuie sa instalati gratuit aplicatia din Google Play, iar pentru a adauga fonduri in portofelul din aplicatie este nevoie sa aveti un card bancar pentru a plati in aplicatie ori pe situl oficial sau sa depuneti fonduri la unul dintre magazinele Orange.

Orange Money are acum optiunea de transferuri valutare. Chiar daca aplicatia Orange Pay exista de multi ani pe piata, Orange aduce continuu modificari si imbunatatiri acesteia. Acum cateva zile, Orange a anuntat ca a adauga o noua functie in aplicatie si anume, posibilitatea de transfer valutar intre conturi.

In aplicatia Orange Money se pot gasi nu mai putin de 18 valute diferite iar procedeul de transfer este destul de simplu:

  • Introducem suma si alegem moneda (valuta);
  • Introducem datele beneficiarului. Datele acestuia se pot salva pentru a face pe viitor transferuri mai rapid;
  • Semnezi tranzactia prin introducerea codului PIN, a deblocarii faciale sau prin autentificarea cu amprenta;

In ceea ce priveste costurile, serviciul Orange Money sta destul de bine avand in vedere ca nu exista comision la transferul intre conturi, fie ea valuta sau doar lei. Orange se mai lauda si cu un curs de schimb avantajos, dinamic, ce se actualizeaza automat in aplicatie la cateva secunde.

Interesant este ca aplicatia ofera posibilitatea platii prin NFC. Avand in vedere ca in Romania inca nu s-a implementat Google Pay, aceasta optiune este destul de utila pentru telefoanele cu Android.

Contul se poate deschide online si nu are costuri suplimentare insa se poate opta pentru doua tipuri de card. Unul „Classic” ce este gratuit (unde se plateste curierul) si altul „Platinum” ce are un comision de administrare de 40 de lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.