Orange ofera vouchere de 100 euro pentru fiecare telefon vechi
Programul de economie circulara demarat de Orange implineste 1 an. Acest program se numeste Re: Recumparare, Reciclare, Reparare, Reconditionare. Cu aceasta ocazie, Orange Romania va declansa o campanie blitz de o zi in care clientii Orange sunt invitati sa aduca in magazinele Orange telefoane vechi, iar compania le va rasplati grija pentru mediu.

Pentru fiecare telefon reevaluat la minim 10 euro adus in magazin, clientii primesc gratuit un voucher in valoare de 100 de Euro. Cu acest voucher, clientii pot cumpara un telefon 5G. Nu se pot cumula mai multe vouchere pentru achizitionarea unui singur telefon.

Aceasta oferta va fi disponibila intr-o singura zi, pe 10 mai. Voucherul achizitionat pe 10 mai poate fi folosit in maxim de 90 de zile de la data obtinerii. Programul presupune reducerea la minim a deseurilor prin ciclul de viata al produselor. Orange este primul operator de telecomunicatii din Romania care a lansat o initiativa nationala de economie circulara pentru a da o viata noua telefoanelor utilizate.

Recumpararea – clientii pot aduce telefoane vechi functionale in magazinele Orange pentru care pot primi un voucher de reducere pentru cumpararea unui dispozitiv nou. In primul an al campaniei „Re”, Orange a colectat 300.000 de telefoane, adica 29 de tone. Din luna aprilie a acestui an, Orange ofera clientilor posibilitatea de a reintroduce in economia circulara smartwatch-uri. Acestia primesc un discount de 20 euro suplimentar evaluarii produsului adus la schimb pentru cumpararea unui smartwatch Samsung.

Orange ofera vouchere de 100 euro pentru fiecare telefon vechi

Repararea telefoanelor in Care Center-ele Orange este un serviciu disponibil in magazinele Orange din 2009. Prin acest serviciu, clientilor Orange li se repara telefoanele cu probleme tehnice, operatiuni de setare sau obtinerea de backup a datelor. In cadrul programului „Re” au fost reparate 60.000 de telefoane.

Reciclare – in toate magazinele Orange exista o cutie in care clientii pot pune telefoane, tablete, incarcatoare, smartwatch-uri sau casti pe care nu le mai folosesc. 90% din componentele unui telefon pot fi reciclate.

Reconditionare – din anul 2013, Orange are o sectiune online dedicata comercializarii telefoanelor reconditionate. In acea sectiune este disponibila o gama variata de telefoane ca alternativa la telefoanele noi. Telefoanele reconditionate aflate la vanzare trec printr-un control riguros al calitatii inainte sa fie repuse la vanzare. Aceste telefoane reconditionate au un pret atractiv si o garantie de 12 luni.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.