Orasul crimelor – sezonul 3 pe Crime+Investigation
In acest articol vom mentiona informatii despre noi sezoane ale unor documentare ce vor fi difuzate in luna octombrie pe postul Crime+Investigation.

Orasul crimelor – sezonul 3. Din 4 octombrie, in fiecare zi de luni, de la ora 22. Seria de documentare Orasul crimelor, calatoreste in orase unde au avut loc diferite crime si realizeaza in fiecare episod o analiza a impactului crimei asupra comunitatii orasului respectiv. Fiecare episod ne prezinta doua pareri despre crima petrecuta in comunitatea respectiva: parerea rudelor, prietenilor, victimelor dar si parerile specialistilor. Printre specialistii care isi spun parerea sunt: politisti, ziaristi de investigatie si criminalisti.
Emisiunea este prezentata de Anita Rani iar fiecare episod al seriei de documentare Orasul crimelor are o durata de 60 de minute.

Cazuri clasice – sezonul 2. Din 7 octombrie, in fiecare zi de joi, de la ora 23. Seria de documentare Cazuri clasice aduce in fiecare episod cate un caz de crima nerezolvat. Jurnalistul American Bill Kurtis, alaturi de politisti, detectivi dar si cu ajutorul tehnologiei criminalistice si a noilor dovezi, reexamineaza si incearca sa desluseasca cazurile ramase nerezolvate in trecut. Ficare poveste este prezentata de politisti sau apropiatii victimelor care au trait experiente marcante. Relatarile politistilor si a apropiatilor victimelor sunt povestite la persoana intai si sunt aratate imagini cinematografice dramatice. Fiecare episod al seriei de documentare Cazuri clasice are o durata de 60 de minute.

Orasul crimelor – sezonul 3 pe Crime+Investigation

Acuzat: vinovat sau nevinovat? – sezonul 2 – din 26 octombrie, in fiecare zi de marti, de la ora 22. Aceasta serie de documentare prezinta povestile unor oameni care sunt acuzati de crima. Fiecare episod ne arata intreaga povestea unui acuzat de la momentul in care acesta isi pregateste strategia de aparare, modul in care se desfasoara procesul si momentul verdictului final.

In aceasta serie de documentare vom vedea toate momentele prin care trece un om acuzat de crima, declaratiile apropiatilor acuzatului dar si parerile avocatilor inculpatului. Prin aceasta serie vom descoperi declarati socante, evenimente tragice sau evenimente care au salvat alte vieti. Vom vedea toate starile emotionale, psihice si fizice prin care trece un acuzat la proces pentru a-si dovedi nevinovatia.

Postul de televiziune Crime+Investigation s-a lansat in Romania in 2013 si dezvaluie lumea complexa a crimelor.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.