Travel Mix 4k devine Shop on TV / Travel Mix SD/HD devine 4k/8k
In cursul sedintei CNA de astazi a fost aprobata solicitarea venita din partea companiei BestMix Media pentru schimbarea denumirii serviciului de programe Travel Mix 4k in Shop on TV HD/Shop on TV 4k. De asemenea, se schimba si formatul de principiu din tematic – turistic in tematic – teleshopping.

In prezent, Travel Mix 4k nu este disponibil in grilele principalilor operatori de telecomunicatii din Romania (Digi, Vodafone, Telekom sau Orange), fiind disponibil doar in grilele NextGen si iNES.

Licenta audiovizuala Travel Mix 4k este separata de cea pentru Travel Mix SD/HD, aceasta din urma ramanand nemodificata. De asemenea, programul celor doua posturi (Travel Mix 4k si Travel Mix SD/HD) este diferit.

Travel Mix 4k devine Shop on TV / Travel Mix SD/HD devine 4k/8k

In cadrul aceleiasi solicitari, a fost ceruta modificarea licentei Travel Mix SD/HD in Travel Mix HD/4k/8k. Practic, o licenta va fi pentru Shop on TV HD/4k iar una va fi pentru Travel Mix HD/4k/8k. Reamintim ca reprezentantii BestMix Media mentionasera anterior intentia de a renunta la emisia in format SD.

In ceea ce priveste structura serviciului de programe Travel Mix HD/4k/8k, procentul productiilor proprii scade de la 72.62% la 66% iar productiile altor furnizori cresc de la 27.38% la 34%.

Reprezentantul si actionarul majoritar BestMix Media, Laurentiu Megelea, a mentionat ca modificarea in Shop on TV se face deoarece nu isi avea rostul o licenta separata, avand in vedere ca pot avea o singura licenta pentru HD/4k/8k, licenta care a ramas disponibila a fost alocata unui alt proiect editorial.

Posturile de televiziune detinute de BestMix Media sunt disponibile si online, gratuit, in aplicatia Diaspora TV, detinuta de aceeasi companie.

BestMix Media detine un alt post de teleshopping numit 24 Mix Teleshop SD/HD, inclus in lista must carry 2021 si disponibil in grilele de televiziune digitala prin cablu RCS & RDS, Vodafone, Telekom si Orange.

Solicitarile au fost aprobate in sedinta CNA in unanimitate.

Update 06.10.2021: Shop on TV HD a fost introdus astazi in grila de programe NextGen;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII