Pachet grafic nou pentru Film Cafe
Din 10 mai, postul de televiziune Film Cafe isi schimba look-ul si va avea un aspect mai dinamic, mai curat.

Film Cafe isi va schimba culorile logoului intr-un albastru turcoaz, se va schimba si coloana sonora care insoteste spoturile. Motivele muzicale raman insa vor fi completate cu zgomotul agitat si vibrant al orasului. Elementele vizuale caracteristice postului Film Cafe vor prezenta in continuare cladiri metropolitane 3D intr-un mod abstract, in functie de momentul zilei, zi sau noapte.

Prin aceasta schimbare de look a postului Film Cafe, AMC Networks doreste sa evidentieze atmosfera metropolitana si continutul premium. Film Cafe se adreseaza telespectatorilor cu varsta cuprinsa intre 19-49 de ani si este cel mai cunoscut brand al companiei AMC Networks.

In luna mai, televiziunea va difuza cele mai indragite filme printre care vom enumera: trilogia Bibliotecarul: Comoara din spatele cartilor, Bibliotecarul 2: Intoarcerea la Minele Regelui Solomon, Bibliotecarul 3: Dracula si Pocalul Blestemat, toate cele 5 filme ale seriei Amurg: Amurg, Luna Noua, Zori de zi partile 1 si 2 dar si filme cu unul dintre cele mai  indragite si simpatice personaje, Piedone (Bud Spencer), Piedone africanul, Piedone in Egipt si Piedone in Hong Kong.

Piedone a Hong kong / Piedone in Hong Kong (1975) – marti, 10 mai, de la ora 17:50. Comisarului Rizzo (Bud Spencer) i se incredinteaza un caz dificil in care sunt implicati si sefi ai politiei. Pentru a-si pastra reputatia intacta si pentru a duce cazul la capat, comisarul Rizzo trebuie sa se deplaseze in Extremul Orient.

Pachet grafic nou pentru Film Cafe
Filmul Piedone in Hong Kong are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

The Librarian: Quest for the Spear / Bibliotecarul: Comoara din spatele cartilor (2004) – miercuri, 11 mai ora 17:35. Flynn Carsen (Noah Wyle) este un tanar extrem de destept care are un conflict cu un profesor la facultate. Carsen renunta la facultate si se angajeaza la biblioteca metropolitana.

Intr-o incapere din acea biblioteca se afla o comoara valoroasa. Un grup de hoti fura comoara veche cu puteri magice. Carsen va face echipa cu o tanara luptatoare, Nicole Noone (Sonya Walger) si pornesc intr-o calatorie pentru a recupera comoara. Filmul Bibliotecarul: Comoara din spatele cartilor are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.