Concurs: Pro Cinema ofera abonamente Voyo
Postul de televiziune Pro Cinema isi rasplateste telespectatorii cu abonamente Voyo. Pentru a castiga un abonament Voyo, telespectatorii fideli trebuie sa isi voteze filmul preferat pe care doresc sa il urmareasca la Pro Cinema in fiecare zi de luni, de la ora 20:30. In fiecare saptamana, Pro Cinema ofera telespectatorilor trei variante de filme: de comedie, aventura si actiune. Telespectatorii pot vota filmul preferat din cele 3 variante puse la dispozitie timp de o saptamana.

Pentru a vota filmul preferat trebuie sa scanati codul QR sau sa intrati pe site-ul procinema.ro/alegefilmul. Filmul care obtine cele mai multe voturi va fi difuzat lunea viitoare pe Pro Cinema, de la ora 20:30. Telespectatorii care au votat filmul castigator vor intra la tragerea la sorti pentru a obtine un abonament Voyo. Acest concurs se va desfasura toata vara, pana pe 28 august.

Saptamana aceasta telespectatorii pot alege filmele:

The Saint / Sfantul (1997). Filmul spune povestea lui Simon Templar (Val Kilmer), un tip rece, fara casa, de profesie hot, care se indragosteste de Emma Russell (Elisabeth Shue), o savanta care descopera planurile meschine ale lui Ivan Tretiak (Rade Serbedzija). Ivan doreste sa devina noul tar al Rusiei. El afla ca Emma i-a descoperit planul si doreste sa o elimine. In timp ce Sfantul se implica sa o apere pe Emma de Ivan, acesta se indragosteste de Emma.
Filmul are durata de o ora si 56 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Anger Management / Al naibii tratament (2003). Dave (Adam Sandler) este un tip foarte calm de obicei insa, intr-o zi, in timpul unui zbor, isi pierde cumpatul si face scandal in avion. Este dat in judecata iar judecatoarea ii propune lui Dave sa urmeze un tratament pentru stapanirea nervilor daca nu vrea sa ajunga in puscarie.

Concurs: Pro Cinema ofera abonamente Voyo

Dave se prezinta la sedintele doctorului Buddy (Jack Nicholson). Acest doctor are metode neortodoxe de a-i face pe pacienti sa isi stapaneasca nervii.
Filmul Al naibii tratament are durata de o ora si 46 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Captain Phillips / Capitanul Phillips (2013). Filmul este facut dupa  romanul Datoria unui capitan. Vasul Capitanului Phillips (Tom Hanks) este capturat de pirati somalezi in 2009. Este primul vas american capurat de piratii somalezi in ultimii ani. In acest film vom urmari aventurile armatei SUA si a capitanului Phillips in incercarea lor de a scapa din mainile piratilor.
Capitanul Phillips are durata de doua ore si 14 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,8.

Filmul castigator va fi difuzat in seara zilei de luni, 26 iunie, de la ora 20:30.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII