Multumesc, urmatorul! – serialul turcesc va avea sezonul 2?
Netflix a adaugat un nou serial turcesc care a urcat rapid in topul serialelor vizionate in Romania pe Netflix, Multumesc, urmatorul! (Thank you, next / Kimler Geldi Kimler Geçti) este numele seriei despre care vom mentiona detalii in acest articol. Serialul este realizat de Ay Yapim, casa de productii care a facut multe alte seriale turcesti ce au fost difuzat in Romania.

Leyla Taylan (Serenay Sarikaya) preia cazul de divort al lui Tuba Tepelioglu (Bade Iscil), care este numita sotia cu numarul 3, acesta este cazul anului. Impotriva ei este Cem Murathan (Hakan Kurtas), care a divortat de 3 femei pe parcursul a 15 ani. Leyla isi va apara clienta impotriva acestui barbat narcisist.

In serial putem vedea actorii Serenay Sarikaya (Sahmaran – 2023), Hakan Kurtas (Doctorul minune – 2019), Ahmet Rifat Sungar (Three Monkeys – 2008, The Wild Pear Tree – 2018), Dave Wallace, Metin Akdülger (Persona – 2018, Clubul Istanbul – 2021), Boran Kuzum (Ultimul protector al orasului – 2018), Meric Aral (Nume de cod: S-245 – 2022), Zeynep Tugçe Bayat (Casatorie cu bucluc – 2019), Bade Iscil (Razbunare pe tocuri – 2017, Iubirea: curs pentru incepatori – 2021) si altii.

Multumesc, urmatorul! este disponibil pe Netflix din 9 mai, strangand de atunci pe IMDb aproximativ 1200 de recenzii si nota 5.7. Indicele de popularitate IMDb este 1.447. Primul sezon are 8 episoade.

Cum se termina primul sezon Multumesc, urmatorul!

Finalul sezonului o arata pe Leyla pe masura ce este socata de cateva descoperiri. Leyla se simte dezamagita cand afla informatii despre Omer in ceea ce priveste fosta lui relatie. Pe masura ce ultimul episod se incheie, Leyla il confrunta pe Omer in privinta infidelitatii lui si se indeparteaza de Omer si Cem, lasandu-le viitorul incert.

Multumesc, urmatorul! – serialul turcesc va avea sezonul 2?

Reprezentantii serialului nu au anuntat inca daca vom vedea sezonul 2 insa este devreme pentru a ne gandi la acest lucru. Desi de obicei dureaza ceva timp pana a se lua o decizie in ceea ce priveste sezonul 2, serialele turcesti continua cu sezoane noi mult mai usor decat alte seriale.

Avand in vedere ca pentru majoritatea serialelor turcesti a existat cel putin sezonul 2 pe Netflix, sunt sanse sa vedem episoade noi si pentru Multumesc, urmatorul!

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.