Party Mix HD – introdus in grila Vodafone
Televiziunea Party Mix HD a fost introdusa aseara in grila de programe Vodafone, inlocuind varianta SD pe pozitia 662. Aceasta operatiune a fost efectuata dupa o perioada de nefunctionare a televiziunii Party Mix in reteaua Vodafone.

Party Mix difuzeaza muzica de petrecere iar conform mesajelor trimise de telespectatori catre noi, este apreciata pentru continutul difuzat. Party Mix se afla pe pozitia 18 in lista must carry 2022.

Party Mix si Travel Mix nu functioneaza de ceva timp in reteaua Digi si exista zvonuri ca motivul din spatele aceste situatii ar fi pregatirile pentru introducerea variantelor HD. Vom anunta printr-un articol separat daca se va intampla acest lucru.

Party Mix HD – introdus in grila Vodafone
Reprezentantii serviciului de relatii cu clientii Digi au mentionat ca exista un incident in retea care afecteaza retransmisia Party Mix si Travel Mix insa acesta poate fi un raspuns standard pentru situatiile care afecteaza toti abonatii.

Inedit TV HD este o alta televiziune care a inlocuit recent varianta SD in reteaua Vodafone insa din 6 martie nu mai este disponibila in format HD. ITV (Inedit TV) este o televiziune generalista situata pe locul 29 in lista must carry 2022.

Vodafone este unul dintre operatorii principali de televiziune prin cablu care a efectuat cele mai putine modificari de grila in primul trimestru al acestui an.

Posturile din must carry 2022 – introduse in grila NextGen

NextGen este un alt operator care a efectuat recent modificari de grila, ultimele posturi introduse au fost cele din lista must carry a acestui an. Concret, au fost introduse in grila digitala posturile Moldova TV, News Romania, Linkpress TV, Rapsodia TV si TV Sud Est. Acestea sunt pozitiile pe care au intrat posturile mentionate:

  • Moldova TV – pozitia 34
  • News Romania – pozitia 39
  • Linkpress TV – pozitia 40
  • Rapsodia TV – pozitia 209
  • TV Sud Est – pozitia 311

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari efectuate de Vodafone si NextGen?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

19 COMENTARII