Unde găsim tema pentru mobil din Jetpack și mesajele de abonare afișate la articole?
Am căutat să traduc mesajele de abonare la comentarii și articole ce apar pe fiecare pagina a articolelor și le-am găsit după un mare efort. Dacă am căutat atât am zis să las și aici un articol, poate așa voi ajuta.

Așa că, dacă doriți să traduceti mesajele precum „Notify me of follow-up comments by email.” sau  „Notify me of new posts by email.” acestea le găsiți în fișierul subscriptions.php. Acest fișier se făsește pe calea wp-content/plugins/jetpack/modules/subscriptions.php. Cele 2 linii se găsesc după

if ( 1 == get_option( ‘stb_enabled’, 1 ) ) {

care, în majoritatea cazurilor se găsește după linia 470.
Pentru editarea temei pentru mobil, prestabilită în plugin trebuie să urmăm calea wp-content -> plugins -> jetpack -> modules -> minileven -> theme -> pub -> minileven.
În acest folder se găsește tema prestabilită pentru mobil.

O puteți modifica în caz că doriți să adăugați cod pentru statistici, să traduceți tema sau să o modificați așa cum doriți.

modificare tema mobil jetpack si mesaje de abonare

Setari se mai pot face si asupra codurilor css si php. In mod normal acum se folosesc teme responsive ce se auto-redimensioneaza in functie de rezolutia ecranului, nemaifiind nevoie de o tema separata pentru mobil. Astfel, tema din jetpack devin inutila.

Totusi mai sunt destul de multe site-uri worpdress ce folosesc aceasta tema. Din punct de vedere SEO, o tema ce se redimensioneaza automat dupa rezolutia ecranului este mai mult decat bine-venita, mai ales, avand in vedere ca 70% dintraficul generat de google este de pe dispozitivele mobile.

Unde găsim tema pentru mobil din Jetpack și mesajele de abonare afișate la articole?

Totodata, tema pentru mobil influenteaza si viteza site-ului. Cu cat tema in sine este mai simpla, cu atat aceasta se va incarca mai rapid, atat pe desktop cat si pe telefonul mobil. Nu poate fi cazul temei din jetpack fiindca aceasta este destul de simpla si se incarca foarte rapid (asta daca nu sunt alte elemente care s-o ingreuneze).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.