Aplicații care te ajută să te trezești mai ușor dimineața – Alarme pentru Android
Câteva aplicații (alarme) pentru Android care te ajută să te trezești mai ușor dimineața. Unele aplicații sunt destinate celor care trec printr-un adevărat chin pentru a se trezi altele sunt făcute în așa fel încât trezirea utilizatorilor să fie cât mai blândă.

Alarm Clock Xtreme FreeAlarm Clock Xtreme Free alarma cu problema matematica

Această aplicație este destinata celor care au probleme cu trezirea dimineața fiindcă are diferite opțiuni care mai de care mai complicate pentru dezactivarea alarmei.

Pentru oprirea alarmei se poate seta agitarea telefonului, apăsarea unui buton sau chiar rezolvarea unui calcul matematic.

Despre aplicație

Alarm Clock Xtreme Free mai vine cu o grămadă de setări suplimentare pe care utilizatorul le poate folosi în funcție de cât de dificilă îi este trezirea dimineața. Din fericire aplicația este gratuită și se poate instala din Google Play. Însă faptul că e gratuită atrage după sine și reclamele enervante care sunt foarte supărătoare atunci când aplicația este instalată pe dispozitive cu ecranul mic dar aproape insesizabile pe dispozitivele cu ecran mare (tablete).

Din păcate această aplicație nu dispune de meniu în limba româna ceea ce o face un pic dificil de utilizat de către cei care nu cunosc una dintre limbile de care dispune.

Consum

Aplicația nu pare să fie o consumatoare mare de baterie și nu-și face simțită prezența atunci când este utilizată în locul celei standard (alarma prestabilită în android).

Review-urile și recenziile utilizatorilor

Cea mai mare parte dintre utilizatorii acestei aplicații au o părere pozitivă și spun că-și merită locul pe dispozitivele lor, oferindu-i astfel nota 4,5 din 5.

Timely Alarm Clock

Această aplicație se axează mai mult pe design decât pe funcționalitate. Faptul că vine cu tot felul de culori și artificii (gen live wallpaper) nu o face mai bună ci doar mai arătoasă.

Despre aplicație

Această aplicație este destinată celor care vor sa aibă dimineața o trezire calmă. Oprirea alarmei vine cu un design care oferă o plăcere atunci când privești telefonul.

Timely Alarm Clock beneficiază de meniu în limba română și oferă o gamă destul de largă de opțiuni.

Consum

Timely Alarm Clock este o adevărată criminală a bateriei. Aplicația consumă foarte multă baterie atât cât e activată cât și dezactivată datorită efectelor grafice de care dispune.

Review-urile și recenziile utilizatorilor

Și această aplicație beneficiază de păreri pozitive ale utilizatorilor. Totuși (și pe bună dreptate), Timely Alarm Clock are nota 4,4 din 5 (cu un punct mai puțin decât Alarm Clock Xtreme Free).

În final se mai poate folosi și aplicația Wave Alarm dar dacă dispozitivul dumneavoastră nu dispune de cameră frontală atunci se pierde tot punctul forte al aplicației.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.