Pokemon Go a facut 894 de milioane de dolari in 2019.
La momentul actual, Pokemon Go este cel mai popular joc pentru mobil. In ceea ce priveste venitul, 2019 a fost cel mai bun an. Franciza care a inceput prima data pe Nintendo Game Boy, nu a disparut. Lucru bun, deoarece are ca si concurenta multe francize populare, spre exemplu Call of Duty Mobile.

Jucatorii si compania producatoare gaseste jocul inca foarte relevant. Nu exista inca nici un motiv cum ca acesta o va lua la vale, dar sunt foarte multe motive ce ne spun ca acesta va urca.

Datele ce ne sunt puse la dispozitie de catre SensorTower, ne arata ca mega hit-ul celor de la Niantic a facut aproape 900 de milioane de dolari in 2019. Datele ne arata ca jucatorii au facut in joc micro-tranzactii de 894 de milioane de dolari. Pokemon Go se mai apropia de acest venit in ziua lansarii sale, in 2016.

Cand a fost lansat, acesta a facut 832 de milioane de dolari, cu 62 de milioane mai putin decat venitul de anul acesta. In ultimii ani, compania nu s-a descurcat chiar atat de bine, jucatorii cheltuind in total 589 de milioane de dolari. Acest lucru se intampla in 2017. Un an mai tarziu, venitul acestora se se marise pana la 816 milioane de dolari.
Anul trecut, jucatorii din Statele Unite au fost in fruntea clasamentului, in ceea ce privesc cheltuielile. Jucatorii cheltuind peste 335 de milioane de dolari. Pe locul doi s-au situat japonezii, cheltuielile fiind de 286 de milioane de dolari.

Pokemon Go a facut 894 de milioane de dolari in 2019.
Pokemon GO s-a situat foarte rapid in fruntea clasamentului cand a fost lansat, fiind unul dintr-e cele mai populare jocuri la acel moment. In urmatorii ani, jucatorii isi pierduse interesul in priviinta jocului. Nu toti, dar cea mai mare majoritate dintr-e ei, da.

Acestia nu mai cheltuiau atat de multi bani in aplicatie, iar timpul de joc scadea. In 2018, Niantic si Pokemon Company au adus imbunatatiri asupra jocului.

Caracteristicile ce au fost cerute de catre utilizatori, de mult timp, au reusit pana la urma sa isi gaseasca locul in aplicatie. Se pare ca acestea i-au facut pe jucatori sa fie mult mai interesati de joc, iar banii au inceput sa vina. Din ce in ce mai multi chiar.

O alta caracterisitica ce a fost implementata asupra jocului, este noul mod Team GO Rocket. Se pare ca una dintr-e caracteristicile programate pentru 2020, va fi aceea de introducer a unui mod PvP.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.