Postul Medika TV o sa fie lansat in luna octombrie

Postul Medika TV o sa fie lansat in luna octombrie dupa ce CNA a aprobat astazi cererea pentru a autoriza emisia Medika TV.
Programul Medika TV urmeaza sa emita incepand cu data de 01 octombrie 2018 si acesta ar fi primul program tv cu continut integral medical. Vom putea viziona emisiuni precum:

  • „Pe sleau cu doctor Menci” – invitat permanent Dr. Gheorghe Mencinicopschi;
  • „Academia de sanatate” – profesor Irinel Popescu;
  • „Jurnal de viata” – Catalina Jingoiu;

Dr. Gheorghe Mencinicopschi este o persoana foarte activa in domeniul alimentatiei si nutritiei in Romania. Este de asemenea coautorul mai multor carti si lucrari, cele mai recente fiind „Noua ordine alimentara. Si noi ce mai mancam” – 2010 si „Revolutie in bucatarie. Reinvata sa gatesti sanatos.” 2011. A absolvit Facultatea de Biologie-Biochimie – Universitatea din Bucuresti ca sef de promotie si membru titular al multor academii/asocitatii printre care si presedinte al Comisiei de Securitate Biologica in domeniul organismelor modificate genetic. Detine 23 brevete de inventii.
Dr. Mencinicopschi este una din persoanele care sustine omnivorismul si sustine ca dieta vegetariana este extrema si nesanatoasa pentru organismul uman.

Emisiunea „Pe sleau cu doctor Menci” va fi cu siguranta de mare interes pentru persoanele pasionate de nutritie si pentru cei care sunt atenti la ceea ce mananca.
Programul Medika TV o sa fie cu siguranta binevenit avand in vedere ca este primul post cu continut exclusiv medical.

Medika TV va intra in grilele tuturor operatorilor de cablu din Romania, cu exceptia RCS – RDS. Licenta pentru postul Medika TV a fost primita in aprilie 2017 de la CNA.
Interesant este ca tot astazi s-a anuntat ca Look Plus vor difuza 7 ore pe zi continut medical sub forma Look Medica.

In cazul in care aceasta modificare va fi un succes atunci Look Medica se va transforma intr-un post de nisa. Cel mai probabil acesta este doar inceputul unei lungi serii de astfel de posturi. Exact la fel cum s-a intamplat cu televiziunile de sport care, acum, s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie. Sper doar ca aceasta televiziune sa vina cu continut de calitate iar emisiunile sa fie foarte bine realizate, de catre medici competenti si foarte buni.

Se pare ca posturile TV incearca sa intre pe aceasta nisa media cu continut medical, personal consider ca asta ar fi trebuit sa se intample de mai mult timp avand in vedere succesul site-urilor cu continut medical. In plus, o astfel de televiziune ne ofera un ajutor extrem de bun in viata de zi cu zi.

Sursa: Pagina de media

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

4 COMENTARII