Povesti de familie – serial romanesc nou Antena 1
Antena 1 va difuza un nou serial romanesc numit Povesti de familie. Productia este realizata dupa seria mexicana La Rosa de Guadalupe care a avut peste 1.000 de episoade difuzate in tara natala. In ciuda longevitatii, telenovela mexicana este considerata o productie foarte slaba, fiind criticata in mediul online. Pe IMDB a obtinut, de asemenea, o nota foarte mica si anume 2.7 din 769 de recenzii.

Serialul Povesti de familie este dedicat intregii familii si relateaza diverse probleme de actualitate din viata de zi cu zi, de la bullying la violenta domestica sau diferente intre clasele sociale. Conform trailerului disponibil pe contul YouTube Antena 1, in serial vor fi abordate subiecte precum prostitutia, camataria, hartuirea online, operatii estetice sau familii disfunctionale.

Aceasta productie este o antologie care se pliaza pe problemele intampinate in societatea romaneasca insa care promite sa ofere si solutii pentru rezolvarea acestora.

Premiera serialului romanesc Povesti de familie va avea loc pe Antena 1 pe 2 august 2021, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri, de la ora 14:00, in locul tronsonului lasat liber de emisiunea Mireasa, sezonul 3 al acestei emisiuni ajungand la final (ultima editie va fi difuzata pe 1 august).

Nu avem informatii despre numarul episoadelor din care va fi format primul sezon sau cate sezoane planuiesc cei de la Antena 1 sa difuzeze insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii noi.

Povesti de familie pare sa fie asemanator serialului Lectii de viata difuzat in trecut de Pro TV, disponibil in acest moment pe platforma Pro TV Plus si difuzat de Pro TV.

Antena 1 a lansat astazi si trailerul serialului, il puteti viziona aici:

Reamintim ca ultimul serial romanesc lansat de Antena 1 a fost Adela, acesta a avut succes fiind anuntat si sezonul 2.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre cel mai nou serial romanesc, Povesti de familie, in sectiunea dedicata de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII