Premier League se va vedea si la Orange DTH
Eurosport Romania a fost introdus astazi in grila de programe Orange satelit (DTH), inlocuind varianta internationala. Una din cele mai importante efecte ale acestei mutari este ca abonatii Orange vor putea viziona Premier League pe Eurosport.

In ceea ce priveste grilele de cablu Orange, avem doua situatii:
-in zonele in care este utilizata infrastructura Telekom, posturile Eurosport nu sunt disponibile, aceste posturi au fost eliminate din grila Telekom la sfarsitul anului 2019
-in zonele in care exista retea proprie Orange, Eurosport Romania este deja in grila de programe

Aceasta modificare este efectuata la scurt timp de la anuntul reprezentantilor Discovery privind extinderea parteneriatului cu Orange Romania. In urma acestui comunicat s-a confirmat si ca posturile Travel Channel, Eurosport 1, Eurosport 2, ID, TLC, Animal Planet si Discovery Channel vor ramane in continuare in grila de programe Orange.

Premier League se va vedea si la Orange DTH
Eurosport Romania este varianta localizata a postului Eurosport, avand feed diferit fata de Eurosport International. De astazi, Eurosport Romania este disponibil si in grila Orange DTH.

Primul meci din Premier League disponibil la inceputul anului va fi Everton – West Ham, transmis pe 1 ianuarie 2021.

In grila Orange DTH, cele doua posturi Eurosport sunt disponibile in pachetele World HD si Family HD, nefiind disponibile abonatilor cu pachetul Local HD.
Posturile Eurosport pot fi vizionate si pe platforma Orange TV Go insa doar de abonatii care au pachetele World HD sau Family HD.

Compania Orange va trebui sa efectueze modificari ale grilei atunci cand Discovery Showcase HD se va inchide, la finalul acestei luni (acest post va fi inchis in toata regiunea EMEA). Cel mai probabil, acest program va fi inlocuit cu HGTV, un alt post din portofoliul Discovery, disponibil in prezent in grilele Digi (RCS & RDS), Akta si iNES.

Voi ce parere aveti despre aceasta modificare?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Interesant că a intrat . Felicitări Orange .

    Cred că cei de la Discovery o să elimine de la toți operatorii Eurosport 1 Internațional

    Sper să intre HGTV HD și Food Network HD la Orange , ca să completeze pachetul Discovery🙂