National Geographic People va fi din nou disponibil la Telekom

National Geographic People va fi din nou disponibil la Telekom din luna februarie 2020 conform unui comunicat trimis de Telekom catre Media-Max.ro. Pe langa posturile care au intrat in grila in cursul zilei acesteia, Telekom va introduce din nou in grila programul National Geographic People.

Telekom introduce in cursul zilei acesteia in grila de programe posturile National Geographic (National Geographic SD şi HD, National Geographic Wild SD şi HD) Docubox, Viasat HD (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD), canalul de lifestyle Travel XP, canalele de sport Fight Box, Look Sport 2 şi Look Sport 3, canalul de stiri Euronews si canalul de filme si seriale Timeless Drama Channel (TDC).

Natitonal Geographic People va fi disponibil din nou pentru abonatii Telekom in luna februarie 2020.

Sunt mentionate in comunicat inclusiv posturile care ies din grila Telekom si anume: Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery Channel, Discovery Science, Discovery Science HD, Discovery Showcase HD, Eurosport HD, Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 360 HD, Viasat HD, DTX HD, ID Xtra, ID Xtra HD, TLC, Travel Channel HD, Food Network si Food Network HD.

Telekom mentioneaza in comunicat urmatoarele: „Telekom face aceste modificări în grila TV în urma feedback-ului clienţilor, a analizei periodice a tendinţelor în vizionarea canalelor şi a rezultatelor unui sondaj realizat în noiembrie 2019, pe un eşantion reprezentativ de 800 de respondenţi din rândul clienţilor săi, pentru a testa preferinţele în ceea ce priveşte conţinutul TV urmărit.

Studiul a arătat că 73% dintre clienţii intervievaţi ar dori să urmărească filme şi seriale celebre, 71% ar fi interesaţi să vizioneze conţinut nou, iar 65% dintre respondenţi ar prefera să urmărească documentare internaţionale premiate.

Ambele modificari mentionate de catre Telekom au fost publicate in articole separate pe Media-Max.ro. Posturile eliminate din grila vor iesi din cauza negocierilor esuate intre Telekom si Discovery. Tot astazi, Digi a anuntat prelungirea contractului cu Discovery si lansarea in Romania a postului HGTV, post care va intra in grila de programe RCS – RDS.

National Geographic People a iesit din grila Telekom alaturi de programele National Geographic si Nat Geo Wild in luna iunie 2018. Voi ce parere aveti despre reintroducerea in grila a postului National Geographic People?

Update 11.02.2020: Conform informarilor trimise de Telekom postul National Geographic People va intra incepand cu 18 februarie 2020;

Update 18.02.2020: National Geographic People a intrat in grila de programe Telekom; National Geographic People a intrat si in grila de programe NextGen pe pozitia 125; Le multumim lui Marius si Alex pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

23 COMENTARII

  1. Telekom a postat despre o emisiune despre o emisiune de pe National Geographic People. Au spus că este disponibil pe poziția 345. Pe satelit nu vad ca a intrat

    • V-am mutat comentariul pe articolul dedicat, pe acest articol incercam sa pastram discutiile la subiect (introducerea postului National Geographic People in grila Telekom).