Premisa unui dezastru – sezonul 3 se vede la DIVA
Diva urmeaza sa difuzeze din 16 martie sezonul 3 al serialului Departure / Premisa unui dezastru (2019). Serialul va fi difuzat in fiecare joi, de la ora 21, cate doua episoade consecutive.

In sezonul 3 o vom revedea pe detectivul Kendra Malley (Archie Panjabi), care este experta in rezolvarea cazurilor de dezastre in care sunt implicate mijloacele de transport. In primul sezon, Kendra a rezolvat cazul unui avion prabusit in care au murit multi oameni.

In sezonul doi, s-a ocupat de dezastrul provocat de deraierea unui tren. In sezonul trei, Kendra si echipa sa se vor ocupa de un caz provocat de scufundarea unui feribot botezat The Queen of Narous. In momentul scufundarii feribotului erau imbarcati 500 de pasageri. Acest feribot trecea prin locul in care s-a scufundat Titanic.

Scufundarea feribotului s-a produs intr-o noapte linistita cand la un moment dat pe vas se aude un zgomot ciudat iar vasul incepe sa ia apa rapid, astfel pasagerii panicati incep sa alerge catre barcile de salvare. Cu toate ca la fata locului ajunge un alt vas condus de    capitanul Coleman Banks (Erik McCormack), acest vas nu reuseste sa salveze pasagerii feribotului scufundat.

Marcat de nereusita, capitanul Coleman se dovedeste a fi o piesa importanta in rezolvarea cazului, acesta ajutand echipa de anchetatori. Filmarile celui de-al treilea sezon al serialului Premisa unui dezastru au avut loc in Toronto in toamna anului 2021.

Premisa unui dezastru – sezonul 3 se vede la DIVA

Din distributia serialului a disparut actorul Christopher Plummer (Howard Lawson), cel care a fost mentorul detectivei Kendra Malley. Christopher Plumb a murit in februarie 2021. Pe Archie Panjabi, telespectatorii au mai vazut-o in seriale ca: Sotia perfecta, Expresul zapezii (difuzat de platforma de streaming Netflix), dar si in serialul SF Star Wars: The Bad Batch (disponibil pe Disney+).

Sezonul 3 Premisa unui dezastru are 6 episoade, durata fiecarui episod este de 45 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,9. Ultimul episod al serialului va fi difuzat de Diva pe 30 martie. Acest sezon se pare ca va fi ultimul sezon al serialului.

Diva se afla in pachetele de baza ale celor mai mari operatori de cablu, iptv si dth, cum ar fi: Orange, Vodafone, Focus Sat, Digi si iNES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Singura problemă e că niciun operator nu-l preia HD, așa cum ar merita. Pe lângă acest serial, vor mai relua și „Unforgettable” [2011] din 3 aprilie, odată cu „Hasta que la plata nos separe” [2022] – un alt serial Telemundo bun. Dar la ce bun dacă imaginea lasă de dorit pe SD?