Sariti de pe fix! – un nou show de divertisment la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV anunta ca va difuza un nou format de divertisment. Amfitrionul acestui show va fi Cabral, cel care prezinta in acest moment emisiunea Ce spun Romanii. Noul show de divertisment se va numi Sariti de pe fix!. Primele detalii despre noul show le-a oferit chiar Cabral in cadrul unei editii a emisiunii Vorbeste lumea din data de 8 iunie. Iata cateva informatii despre noua emisiune de divertisment.

Decorul emisiunii va fi unul inedit cum nu s-a mai vazut pe televiziunile din Romania, decorul va arata ca o sufragerie de apartament putin inclinata si o baie cu susul in jos. In cadrul fiecarei editii vor fi prezenti doua categorii de invitati: o categorie de invitati permanenti si o categorie de invitati speciali ce vor fi prezenti doar in cate o editie. Ambele categorii vor fi nevoite sa improvizeze diferite situatii.

Sariti de pe fix! – un nou show de divertisment la Pro TV

Invitatii emisiunii Sariti de pe fix! fac parte din mai multe si diverse meserii, actori, cantareti sau vedete din showbiz-ul autohton. Cabral a dat ca exemplu de invitati permanenti pe: Anca Dinicu (cunoscuta publicului larg din seriale ca: In puii mei si Baieti de oras, sitcomuri difuzate in trecut de Antena 1), Bogdan Dracea (este un cunoscut stand upper si a prezentat prin 2022 un matinal la Pro FM), Lucian Ghimisi (de profesie actor), Catalin Neamtu (de profesie actor, joaca in seriale si filme ca La Fierbinti, Italiencele, dar este si in bransa stand up comedy), Mihai Rait (Dorel din La Fierbinti), Anisia Gafton (cunoscuta in lumea stand up comedy), Paul Ipate (de profesie actor) si altii.

Acesti actori vor fi nevoiti sa interpreteze diferite scene in platoul inclinat la un unghi de 22,5 grade. Acesti actori au mai facut acest tip de improvizatie deci se poate spune ca au experienta ceea ce priveste tipul emisiunii. Formatul show-ului Sariti de pe fix! este o adaptare a show-ului international Anyting Goes.

Inca nu se stie cand va incepe difuzarea acestei emisiuni la Pro TV insa filmarile sunt in plina desfasurare.
Pro TV apartine companiei Pro TV SA si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din Romania.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Mariana am fost la filmări la Săriți de pe Fix super taree nu ratați ca nu știți ce pierdeți o emisiune bombă felicitări actorilor și la toti care au contribuit la.acest Swhou felicitări la.toata echipa sunteți cei mai buni

  2. Am fost la filmări ca public spectatori și este o emisiune demențiale de la început și pana la sfârșit razi într-una este o emisiune cu mult peste ce a fost pana acum are priza la public sigur este o emisiune de nota 30 sau mai sus