Samsung S20, S20+ si S20 Ultra -specificatii si diferite zvonuri.
Tarziu am aflat de scurgerile de informatii din partea companiei, in legatura cu noua serie de telefoane ce urmeaza sa apara. Samsung va anunta noile Galaxy S20, S20+ si S20 Ultra. Mai jos sunt specificatiile si tot la ce va puteti astepta. Bine de stiut este faptul ca toate cele trei versiuni au conectivitate 5G. In Europa, smartphone-urile o sa vina cu procesoare Exynos. Procesor ce este fabricat de catre companie.

Galaxy S20 Ultra 5G – specificatii

Viitorul smartphone o sa dipsuna de un display Infinity-O, cu o rata de refresh de 120Hz. Panoul pe care este construit display-ul este de tip AMOLED. Sunetul este unul foarte bun, telefonul dispunand de difuzoare Dolby Atmos.

In diagonala, Galaxy S20 Ultra masoara 6.9 inch, fiind cel mai mare dintre acestea. Rezoluta sa este de 3200 x 1440 pixeli. Cantareste 221g.

Samsung S20, S20+ si S20 Ultra -specificatii si diferite zvonuri
La interior, smartphone-ul dispune de un Exynos 990 cu opt nuclee. Procesorul este constuit pe 7nm, avand un consum foarte mic, bateria rezistand mai mult. Ca si memorie, acesta vine in doua variante. Una de 512GB si cealalta de 128GB. Ambele variante dispun de extindere a memoriei printr-un card micro-SD, de pana la 1TB.

Camera principala este una extrem de interesanta. Este formata din patru senzori. Cel principal are o rezolutie de 108MP, al doilea senzor are o rezolutie de 48MP si este unul telephoto. Senzorul trei are o rezolutie de 12MP, fiind ultra-wide, iar ultimul este unul ToF. Poate sa filmeze in rezolutie 8K.

Camera secundara are un singur senzor, de 40MP. Filmeaza in rezolutie 4K. Bateria este una mare, capacitatea maxima fiind de 5.000mAh. La interior dispune de Android 10 si vine preinstalat cu One UI 2.0.

Galaxy S20 Plus 5G – specificatii

Display-ul sau are o rata de refresh de 120Hz, display-ul fiind unul Infinity-O cu panou AMOLED. Dispune de aceleasi difuzoare, iar diagonala sa este de 6.7 inch. Rezolutia este aceeasi.

Smartphone-ul dispune de acelasi procesor, iar memoria sa interna este de 128GB. Capacitatea maxima a cardului micro-SD este aceeasi. Camera principala este ceva mai mica, dar este formata din acelasi numar de senzori. Senzorul principal este de 12MP, cel telephoto de 64MP si cel de-al treilea de 12MP. Ultimul senzor este unul ToF.

Camera secundara are o rezolutie de 10MP, iar bateria are o capacitate maxima de 4.500mAh. Sistemul de operare este acelasi.

Galaxy S20 5G – specificatii

Display-ul cu rata de refresh de 120Hz are o diagonala de 6.2 inch. Panoul este unul AMOLED, iar rezolutia este aceeasi. Procesorul este aceleasi ca si pe celelalte doua, iar memoria interna este de 128GB. Aceasta poate sa fie marita pana la 1TB, printr-un  card micro-SD.

Camera principala este aceeasi ca cea de pe Galaxy S20 Plus, iar cea secundara la fel. Bateria are o capacitate maxima de 4.000mAh. Dispune de Android 10 si One UI 2.0.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.