Prietena mea geniala – serial italian pe Prima TV si HBO GO
Prima TV pregateste difuzarea serialului italian de exceptie Prietena mea geniala (L’amica geniale / My brilliant friend– 2018).

Serialul este realizat dupa best-seller-ul Elenei Ferrante cu acelasi nume si urmareste povestea celor doua prietene Elena Greco (Margherita Mazzucco) si Lila Cerullo (Gaia Girace). Seria italiana este narata de Alba Rohrwacher si filmata in Italia in zonele Napoli, Campana si Lazio. Productia este realizata de HBO si RAI.

Rezumat serial Prietena mea geniala
Atunci cand cea mai importanta prietena din viata ei dispare fara urma, Elena Greco, o femeie in varsta care locuieste intr-o casa inghesuita de carti, incepe sa-si scrie povestea de viata pe PC, unde o include si pe prietena ei, Lila. Descrie povestea prieteniei lor inceputa in timpul scolii in anii ’50 intr-un Napoli fermecator dar periculos. Aceasta poveste descrie prietenia lor pe parcursul a 60 de ani care va dezvalui detalii despre Lila, prietena ei geniala, cea mai buna prietena a ei insa si cel mai mare dusman, in acelasi timp.

Prietena mea geniala – serial italian pe Prima TV si HBO GO
Premiera serialului italian Prietena mea geniala va avea loc pe Prima TV vineri, 5 martie 2021, de la ora 20:00.

Cate episoade are serialul italian Prietena mea geniala / L’amica geniale?
Aceasta serie are 17 16 episoade structurate in doua sezoane lansate in 2018 si 2020. S-a bucurat de un succes, fiind unul dintre cele mai bune seriale italiene lansate in ultimii ani. Nota foarte buna de pe IMDB (8.6 din peste 10.000 de recenzii) plaseaza serialul pe locul 229 in IMDB Top Rated TV.

Prietena mea geniala – sezonul 3
HBO a reinnoit serialul pentru al treilea sezon insa nu au fost furnizate detalii privind data lansarii acestui nou sezon. Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare in acest sens.

Din distributia serialului fac parte actori precum Margherita Mazzucco, Gaia Girace, Alba Rohrwacher (narator), Annarita Vitolo, Alessio Gallo, Valentina Acca, Giovanni Amura, Elvis Esposito sau Luca Gallone.

Unde putem viziona online serialul italian Prietena mea geniala?
Fiind o co-productie HBO, se poate vedea si pe platforma online HBO GO (sunt disponibile integral primele doua sezoane).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII