Printesa fugara / Cum sa spargi gheata – filme romantice DIVA
Postul de televiziune Diva va difuza in luna martie filme romantice. Aceste filme vor fi difuzate in fiecare duminica, de la ora 16, din 19 martie.

A Royal Runaway Romance / Printesa fugara (2022) – 19 martie, de la ora 16. Amelia Bell (Phillipa Northeast) este printea regatului Budbury, ramasa vaduva de tanara, mama ei a refuza sa devina regina si a abdicat, iar Amelia devine succesoare la tron.

Amelia nu este de acord cu unele indatoriri considerate de ea absurde. Spre exemplu, nu este de acord sa se marite fara sa iubeasca persoana de langa ea. Nu accepta o casatorie aranjata. Cu cateva saptamani inainte de ceremonia de incoronare, mama Ameliei, Ava Bell (Sarah Jane) da comanda sa i se faca Ameliei un portret. Pentru realizarea portretului este angajat West Riverton (Andre Anthony).

Intre Amelia si tanarul pictor se infiripa o poveste de dragoste interzisa.
Filmul Printesa fugara are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,9.

Dont Forget I Love You / Capsula timpului (2021) – 19 martie, ora 18. Tanara Taylor Jones (Emilie Ullerup), la varsta de 30 de ani, primeste un cadou mai neobisnuit. Mama sa ii lasa o capsula a timpului. Pentru a folosi capsula, Taylor trebuie sa indeplineasca 6 conditii. O conditie este sa isi gaseasca un iubit.

In cartierul tinerei s-a mutat un barbat pe nume Josh (Clayton James) cu fata lui. Taylor se imprieteneste cu Josh iar acesta decide sa o ajute sa indeplineasca celelalte conditii lasate de mama ei.
Capsula timpului are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Printesa fugara / Cum sa spargi gheata – filme romantice DIVA

Just One Kiss / Doar un sarut (2022) – 26 martie, ora 16. Mia Rivera (Krysta Rodriguez) a ramas singura dupa divortul de sotul ei care avea probleme cu bautura. Tony Romano (Santino Fontana) este un barbat ramas singur dupa ce a incheiat o relatie.

Doua prietene comune de-ale celor doi ii invita la teatru in speranta ca, vazandu-se, se leaga ceva intre ei. Nici Tony si nici Mia nu cred in intalniri aranjate insa spre surprinderea lor, magia se produce. Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Fashionably Yours / Cum sa spargi gheata (2020) – 26 martie, ora 18. Lauren (Kate Graham) este o organizatoare de colectii de moda intr-un magazin. Dupa trei ani, ea decide sa se mute in orasul sau natal, Seattle. Inainte sa se mute, ea angajeaza o firma de mutari de mobila sa ii transporte mobila dintr-un oras in altul.

Patronul acelei firme este Rob (Kendrick Sampson) care afla ca lui Lauren nu ii place orasul natal. Rob ii propune lui Lauren sa faca o plimbare prin Seattle pentru a descoperi frumusetile orasului.
Cum sa spargi gheata are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.