Makari: Misterele Siciliei – premiera DIVA
Serialul italian Makari: Misterele Siciliei va avea luna urmatoare premiera pe DIVA, conform comunicatului remis de reprezentantii postului catre media-max.ro. Serialul este realizat dupa romanul lui Gaetano Savatteri, este regizat de Michele Soavi si produs de compania Palomar.

Saverio Lamanna (Claudio Gioè) isi pierde locul de munca si paraseste Roma pentru a se refugia in Makari, un sat sicilian unde il asteapta o noua viata plina de prietenii, o dragoste noua si multe mistere.

Rolul principal este interpretat de Claudio Gioè (La mafia uccide solo d’estate – 2016), actor nascut in Palermo, Sicilia. In serial vom vedea si alti actori precum Ester Pantano (Magical Nights – 2018), Domenico Centamore (Il Divo – 2008, The Best of Youth – 2003), Antonella Attili (Cinema Paradiso – 1988), Tuccio Musumeci (The Seduction of Mimi – 1972) si altii.

Makari: Misterele Siciliei – premiera DIVA

Serialul Makari: Misterele Siciliei are doua sezoane si 7 episoade in total. Va avea premiera pe DIVA pe 2 iunie, urmand sa fie difuzat de la ora 22:00. Pe IMDb are nota 6.2 din 93 de recenzii. Nu exista inca informatii despre sezonul 3.
Macari este numele unui sat sicilian in provincia Trapani, de aici fiind dat numele seriei.

Tot in luna iunie, DIVA urmeaza sa inceapa redifuzarea serialelor Pompierii din Chicago (din 21 iunie), Aproape in paradis (din 20 iunie) si Magnum, detectiv particular (din 27 iunie).

Clopote de nunta – premiera DIVA

O alta premiera DIVA a lunii iunie este comedia romantica Clopote de nunta (Wedding Bells – 2016), regizata de Gary Yates (High Life – 2009), cu Danica McKellar (The Wonder Years – 1988, The West Wing – 1999), Kavan Smith (Stargate: Atlantis – 2004, Mission to Mars – 2000, Dirk Gently’s Holistic Detective Age – 2016) si Tammy Gillis (Van Helsing – 2016).

Filmul prezinta doua persoane cu probleme de atasament care sunt rugate sa fie invitati de onoare la o nunta. Fara sa aiba multe in comun, cei doi nu se asteapta sa isi gaseasca perechea.

Filmul Clopote de nunta va fi difuzat de DIVA pe 5 iunie, de la ora 16:00. Pe IMDb a obtinut nota 6.3 din aproximativ 1.600 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.