Printul din Bel-Air revine la TV
Sitcomul Printul din Bel-Air se va relansa. In anii ’90, acest sitcom a fost rampa de lansare a lui Will Smith in cinematografie, serialul va fi refacut dar nu in stilul consacrat (comedie) ci in stilul dramatic.

Will Smith nu va mai juca in film ci va fi producator alaturi de Quincy Jones, Benny Medina si de creatorii productiei din anii ’90, Andy si Susan Borowitz. Noul serial produs de Westbrook Studios si Universal Television a fost cumparat de mai multe companii printre care si HBO Max. Inca nu se cunoaste distributia noului serial, tot ce se stie este ca serialul se va numi Bel-Air.

Printul din Bel-Air revine la TV
Printul din Bel-Air a fost produs de NBC, a avut 6 sezoane si 148 de episoade in total. Acest serial este difuzat pe postul Comedy Central. Printul din Bel-Air (The Fresh Prince of Bel-Air) s-a bucurat de audiente bune atat in SUA cat si in Europa.

Sezonul 4 The Crown (Netflix), disponibil in toamna, sunt anuntate sezoanele 5 si 6
Sezonul 4 al serialului The Crown va fi disponibil pe platforma Netflix din toamna acestui an. Tot in sezonul 4 va aparea printesa Diana interpretata de actrita Emma Corrin.

Serialul The Crown, produs de Netflix, va avea alte 2 sezoane (5 si 6). Momentan, pe Netflix sunt disponibile doar primele 3 sezoane. Actrita australiana Elizabeth Debicki va interpreta rolul printesei Diana, inlocuind-o pe Emma Corrin.

In ultimele 2 sezoane ale serialului The Crown va fi interpretat si decesul printesei Diana. La inceputul sezonului 5, actrita australiana Elizabeth Debicki are aceeasi varsta avuta de printesa Diana in 1990. Jonathan Pryce (nominalizat la premiile Oscar) va interpreta rolul Printului Philip.

Alte schimbari ale serialului o vor gasi pe Imelda Staunton in rolul reginei, inlocuind actrita Olivia Colman iar actrita Lesley Manville va interpreta rolul printesei Margaret. Sezonul 4 al serialului The Crown va fi disponibil pe platforma Netflix din toamna acestui an.

Cand vom putea vedea sezoanele 5 si 6 ale serialului The Crown?

Sezonul 5 al serialului The Crown nu se vor putea vedea pana in 2022 insa aceasta nu este prima pauza considerabila intre sezoane, intre sezoanele 2 si 3 a fost luata o pauza asemanatoare de 2 ani. Pentru sezonul 6 nu exista momentan un termen estimativ.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. Mâncarea reincalzita nu mai are acelasi gust ca cea proaspătă… sau sa reîntors mortul de la groapă. Va spune ceva? Exact asa sta treaba cu serialu acesta. Au mau vrut unii sa reinvie Dallas-ul in urma cu câțiva ani si le-a iesit o mare buleala.