Sclipici – sezonul 2 Netflix
Sclipici (Glitter / Brokat – 2022) este ultimul serial polonez adaugat de Netflix, aceasta este o serie de drama realizata de Telemark si disponibila pe Netflix din 14 decembrie.

Serialul Sclipici prezinta o calatorie sentimentala si colorata in Polonia anilor ’70 si arata povestile unor femei independente care traiesc dupa propriile reguli, fara a se supune regulilor sociale din acea perioada.

In serial vom vedea trei femei independente, Helena, Pola si Marysia, care incearca sa se elibereze dintr-o societate misogina, cu convingeri inradacinate. Cele trei sunt escorte pentru elitele orasului. Helena este cea mai experimentata dintre ele si a lucrat inclusiv pentru serviciile secrete, ajutand in operatiuni sub acoperire. Cele doua ii cer frecvent ajutorul Helenei si toate trei vor sa isi schimbe vietile si sa o ia de la capat.

Helena vrea sa plece din Polonia, Pola vrea sa devina antreprenor iar Marysia doreste sa castige suficienti bani incat sa faca lucrurile in felul ei.
Sclipici este o serie de drama considerata vulgara de unele persoane, cu scene asemanatoare altor productii de pe Netflix, precum 365 de zile.

In acest serial putem vedea actorii Karolina Piechota (Bogowie – 2014), Wiktoria Filus (Padurea – 2020), Magdalena Poplawska (Panic Attack – 2017), Lukasz Simlat (Corpus Christi – 2019), Bartlomiej Kotschedoff (Wataha – 2014), Jedrzej Hycnar (a avut si el un rol in Wataha), Folco Marchi, Stanislaw Linowski (Axis mundi – 2022) si altii.

Sclipici – sezonul 2 Netflix

Pe IMDb, serialul Sclipici are nota 5.7 din 104 recenzii iar pe Netflix ocupa astazi locul 9 in topul celor mai vizionate seriale in Romania. Serialul are 10 episoade iar momentan, reprezentantii serialului nu au confirmat inca reinnoirea cu sezonul 2.

Finalul serialului lasa loc de episoade noi iar reinnoirea va depinde, cel mai probabil, de audientele inregistrate pe Netflix. Vom actualiza acest articol pe masura ce vom afla informatii despre sezonul 2 al serialului Sclipici. Pana atunci, nu ezitati sa va lasati parerea despre acest serial in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.