Pro Arena a anuntat grila de toamna

Postul de televiziune Pro Arena si-a anuntat grila de toamna, in acest material vom detalia noutatile anuntate de reprezentantii postului. Grila de toamna va incepe sa isi intre in drepturi din 3 septembrie.

Asa cum ne-au obisnuit deja, Pro Arena va difuza un continut diversificat dedicat genului masculin. In aceasta toamna, Pro Arena va difuza competitii sportive ca UFC, Liga Nationala de handbal masculin si feminin, Campionatul National de offroad si competitiile europene de fotbal international Conference League si Uefa Europa League.

La capitolul seriale, Pro Arena va difuza urmatoarele seriale: Magnum, detectiv particular, Cobra 11 in alerta, Provocarea suprema, Asii Amanetului sau Barbati in minoritate. Toate aceste serii vor continua cu sezoane noi. Mai jos vom continua sa va prezentam in detaliu serialele noi ce vor fi difuzate de Pro Arena.

Walker, Politist Texan – din 5 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 16. Serialul spune povestea lui Cordel Walker (Chuck Norris), un fost membru al celor de la Dallas Fort Worth al Texasului. Walker a fost crescut de unchiul sau, si el un iubitor al dreptatii. Walker este un serif de moda veche, el va face dreptate doar cu pumnii si picioarele.

Serialul Walker, Politist Texan are 9 sezoane cu un total de 196 de episoade, durata fiecarui episod este de 1 ora cu reclame (43 de minute fara reclame) iar pe IMDb a obtinut nota 5,6.

O alta noutate pe care Pro Arena a pregatit-o pentru aceasta toamna la capitolul seriale o reprezinta Trasnitii din Queens, din 5 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 17. Serialul prezinta un cuplu format din Doug (Kevin Janes) si Carrie (Leah Remini), cei doi locuiesc in New York alaturi de tatal lui Carrie, Arthur (Jerry Stiller).

Doug este un om linistit si lucreaza ca sofer de livrari, este pasionat de tv, mancare si de sotia sa Carrie pe care o iubeste enorm si ar face totul pentru ea. Carrie lucreaza pe post de secretara in Manhattan. Viata de cuplu ar fi perfecta daca nu ar exista tatal lui Carrie Arthur, care este iesit la pensie si singurul lui scop este sa ii enerveze pe cei doi cu cerintele sale.

Pro Arena a anuntat grila de toamna

Carrie si Doug sunt atat de stresati de cerintele batranului pensionar incat ei decid sa angajeze o tanara care plimba caini pentru a-si petrece timpul cu el.
Serialul Trasnitii din Queens are 9 sezoane cu un total de 207 episoade, durata fiecarui episod este de 22 de minute (30 de minute cu reclame), pe IMDb a obtinut nota 7,4. Pro Arena va difuza cate 2 episoade din acest serial, productia se poate vedea si pe Comedy Central.

Pro Arena a pregatit si cateva reality showuri americane care vor intra in grila de toamna. Primul reality show este Dog si Beth: Vanatorii de recompense, din 3 septembrie, in fiecare zi de weekend, de la ora 20. Dog si Beth sunt agenti de cautiune.

Top Gear – din 5 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 20. Pro Arena va incepe difuzarea emisiunii Top Gear de la sezonul 23.

Si in aceasta toamna, Pro Arena va difuza cate un meci doua (dupa caz) din UEFA Europa League si UEFA Conference League. Daca echipele din Romania Farul si Sepsi se vor califica in grupe, atunci Pro Arena va difuza cate 2 meciuri pe etapa. In cazul in care ambele meciuri vor fi la aceeasi ora, atunci un meci va fi difuzat pe Pro TV (asa au procedat si in trecut).

Competitiile sportive si serialele de pe Pro Arena se pot vedea si pe Voyo.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII