Raza de speranta – serie biografica Disney+
Disney+ va introduce in portofoliul sau serialul A Small Light / Raza de speranta (2023). Acesta este un serial original marca National Geographic si va fi disponibil din 2 mai, in urma lansarii vor fi disponibile primele 2 episoade urmand ca dupa aceea Disney+ sa puna la dispozitie abonatilor sai cate un episod pe saptamana, in fiecare zi de marti.

Actiunea serialului Raza de speranta se petrece in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Miep Gies (Bell Powley) este o tanara de 20 de ani care lucra pe post de secretara a domnului Otto Frank (Live Schreiber). Intr-o zi, Otto vine la Miep si o roaga sa il ascunda pe el si pe familia sa de nazisti. Miep accepta sa il ajute si din acea zi se schimba complet atat viata ei cat si a familieisale.

Miep si familia sa, alaturi de cativa vecini, au ascuns de nazisti opt persoane timp de doi ani. Daca pana in ziua in care a acceptat sa ascunda familia lui Otto Miep ducea o viata plina de petreceri si buna dispozitie, dupa ce a zis da se ducea zi de zi la cumparaturi si si-a vandut obiectele de familie pretioase pentru a putea sa ii tina pe cei opt membri ai familiei Frank.

Raza de speranta – serie biografica Disney+

In timp ce a stat inchisa cu familia sa, Anne Frank (Billie Boulet), fiica lui Otto, a scris un jurnal pe care Miep l-a gasit si l-a pastrat, astfel incat sa le arate generatiilor urmatoare ce au patit ei.

Serialul Raza de speranta a fost filmat in Amsterdam si Praga. Distributia serialului cuprinde actori tineri, cum ar fi: Ashley Brooke (Margot Frank, a mai jucat in seriale ca: Lista Neagra, Spitalul Bellevue si altele), Andy Nyman (Herman Van Pers) si altii.

Raza de speranta are un sezon format din 8 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 50 de minute piar e IMDb a obtinut nota 9,1.

Disney+ ofera abonatilor sai filme si seriale de la unele dintre cele mai importante case de productii: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars sau National Geographic.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.