Program special de Craciun – Kanal D
In perioada 24-31 decembrie, postul de televiziune Kanal D a pregatit editii speciale ale celor mai indragite emisiuni ale postului.

Teo Show – 24 decembrie, ora 10. Realizatorii emisiunii Teo Show ii invita pe telespectatori in casa Andreei Marin. O vom vedea pe Andreea Marin asa cum nu am mai vazut-o. Ne va prezenta magia de sarbatori din casa sa. Felicia Filip va veni in platoul emisiunii si va vorbi cu Teo Trandafir lucruri pe care nu le-a dezvaluit nicaieri despre viata sa. Minodora si Alexandra Ungureanu vor canta colinde.

RoVentura – 24 decembrie, ora 15. Realizatorii emisiunii RoVentura ne vor duce intr-un loc mirific in comuna Malini aflata la poalele Muntilor Stanisoarei, intre Moldova si Bucovina. Vom vedea cum se prepara cele mai gustoase mancaruri moldovenesti si bucovinene de Craciun si vom asculta colinde din acele locuri superbe.

Stirile Kanal D au desfasurat in aceasta perioada campania Daruieste Craciun! Cateva dintre cele mai nevoiase familii vor avea parte de un Craciun special datorita acestei campanii.

Casa iubirii – 24 si 25 decembrie, ora 16 si 19. Aceste editii ale emisiunii vor fi inedite, in care concurentii vor gati preparate pentru masa de craciun. Pe 25 decembrie, Andreea Mantea va veni cu o serie de surprize pentru telespectatori.

Taxi 2: Operatiunea Ninja (2000) – 24 decembrie, ora 21. Ambasadorul Japoniei in Marsilia este rapit de o grupare a mafiei japoneze. Tanarul Emilien (Federic Diefenthal) si taximetristul Daniel Morales (Samy Naceri) vor pleca intr-o aventura pentru a-l salva pe ambasador. Filmul Taxi 2 are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Program special de Craciun – Kanal D
Strada Sperantei
– 24 si 31 decembrie, ora 23. Grupul Divertis a pregatit 2 episoade ale acestui serial de comedie.

Teo Show – 25 decembrie, ora 10. Parintele Nectarie este invitatul special al lui Teo Trandafir. Parintele Nectarie a plecat in Africa de Sud pentru a boteza si a ajuta foarte multi copii saraci din acele locuri. Sotii Sanfira si cuplul Cleopatra Stratan si Edward Sanda vor avea parte de provocari inedite.

Asta-i Romania – 25 decembrie, ora 14:30. Mihai Ghita ne invita sa urmarim unul dintre cele mai interesante documentare de pe Muntele Athos, Grecia.

Concert Voltaj – 25 decembrie, ora 23. Kanal D va difuza un concert al formatiei Voltaj in care telespectatorii vor asculta cele mai frumoase melodii ale formatiei.

Teo Trandafir si Andreea Mantea va asteapta cu editii speciale ale emisiunilor lor si pe 31 decembrie. In aceste editii speciale, telespectatorii vor avea parte de muzica buna si divertisment de calitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII