Restaurare secreta – pe History Channel
In acest material vom detalia cele mai interesante seriale documentare ce vor fi difuzate pe History Channel in luna iunie.

Comori misterioase – sezonul 3, din 6 iunie, in fiecare zi de marti, de la ora 23. Fratii Rick si Marty Lagina, alaturi de partenerul lor Matty Blake, vor continua sa caute comori insa nu pe insula Oak asa cum au facut-o pana acum. In sezonul 3 al seriei documentare Comori misterioase cei trei parteneri vor cauta comori misterioase in Statele Unite ale Americii si Canada.

Rick, Marty si Matty Blake vor pleca in cautarea smaraldelor de pe epava Atocha si vor incerca sa gaseasca comoara englezului Peter Easton. Sezonul 3 cuprinde 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Viata sexuala secreta a lui Hitler – din 15 iunie, in fiecare zi de joi, de la ora 22. Acest miniserial de 4 episoade va aprofunda mai mult ca oricand mentalitatea primara al celui mai distructiv om din istorie, Hitler. Serialul documentar Viata sexuala secreta a lui Hitler va scoate la lumina si va dezbate toate zvonurile legate de viata sexuala a lui Adolf Hitler, de la incest si hartuirea femeilor in tineretea sa, pana la masochism si crima, toate aceste fapte vor arata care a fost barometrul mintii bolnave a lui Hitler.

Seria documentara are un sezon format din 4 parti, fiecare parte are durata de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 5.

Restaurare secreta – pe History Channel

Restaurare secreta – din 25 iunie, in fiecare seara de duminica, de la ora 19:05. In interiorul unei fabrici de unelte vechi din New England, un grup de mesteri vor restaura obiecte pretioase si mosteniri de familie pe care mai apoi le vor scoate la vanzare. Mesterii vor restaura printre altele: boliduri, masini de pinball, chitare sau tunuri din secolul XIX. Restaurare secreta are un sezon format din 10 episoade, durata fiecarui episod este de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Vanatorii de recompense – din 26 iunie, in fiecare seara de luni, de la ora 22. In acest serial documentar il vom vedea pe celebrul vanator de recompense Duane The Dog Chapman alaturi de familia sa cum captureaza si aduce in fata justitiei diferiti fugari. In fiecare episod, Duane si echipa sa aleg cate un infractor fugar pe care sa il prinda. Dupa ce afla ce a facut fugarul, incepe vanatoarea. Acesti fugari sunt luati de pe listele FBI si a serifilor federali.

Vanatorii de recompense are un sezon format din 10 episoade durata, fiecarui episod este de o ora.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.