Noile aventuri ale dadacelor / Intalnire cu o vedeta – Disney Channel
In luna ianuarie, postul de televiziune Disney Channel vine cu o serie de filme interesante. Aceste filme vor fi difuzate in zilele de sambata si duminica, de la ora 14.

Vrajigemenele 2 (2017) – 15 ianuarie, ora 14. Alex (Tia Mowry) si Camryn (Tamara Mowry) se intorc cu o noua aventura. Dupa ce afla ca ele sunt printese ale regatului Coventry, cele 2 surori incearca sa duca o viata cat mai obisnuita pana cand un raufacator cu puteri supranaturale ameninta regatul iar ele vor fi nevoite sa isi foloseasca magia pentru a salva regatul.
Filmul Vrajigemenele 2 are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

Noile aventuri ale dadacelor (2016) – 15 ianuarie, ora 15:40. Jenny Park (Sabrina Carpenter) si Lora Perez (Sofia Carson) sunt doua dadace rivale. Ele isi unesc fortele atunci cand un copil de care au grija fuge de acasa pentru a participa la un concert. Cele doua dadace fac haos in oras pentru a gasi copilul.
Filmul Noile aventuri ale dadacelor are durata de o ora si 45 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,9.

Motocrossed (2001) – 21 ianuarie, ora 14. Andreea (Alama Austin) participa in locul fratelui sa Andew (Trever O’Brien) la o cursa de motociclism chiar daca tatal lor nu vrea sa auda de acest lucru. Andreea se imbraca in hainele fratelui sau care este accidentat si nu poate participa.
Filmul Motocrossed are durata de o ora si 50 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,5.

Intalnire cu o vedeta (2010) – 21 ianuarie, ora 15:50. Christopher Wilde (Sterling Knight) este un cantaret celebru. Dupa ce canta intr-un bar in incercarea de a scapa de ziaristi, vedeta pop iese pe o usa din spate. Din greseala, el o loveste pe Jessica (Daniele Campbell), ea cade si se lovese la cap. Christopher incearca sa o ajute pe Jessica si astfel incepe o aventura intre cei doi.
Filmul Intalnire cu o vedeta are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,1.

Cum sa construiesti baiatul perfect (2014) – 22 ianuarie, ora 14. Gabby (China Anne McClain) si Mae (Kelli Berglund) sunt doua fete care construiesc un robot adolescent, Albert (Marshal Williams). Cele doua fete vor ca Albert sa fie baiatul perfect insa el se transforma intr-un soldat periculos.
Filmul Cum sa construesti baiatul perfect are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Noile aventuri ale dadacelor / Intalnire cu o vedeta – Disney Channel

Lumea Miraculoasa: New York, Eroii Uniti (2020) – 22 ianuarie, ora 15:40. Marinette pleaca cu clasa in New York cu ocazia saptamanii Prietenia Francez – Americana. In New York, Marinette are parte de aventuri fara prietenul sau Motan Noire.

Fata contra Monstru (2012) – 28 ianuarie, ora 14. Skylar Lewis (Olivia Holt) afla ca este a 5-a generatie de vanatori de monstri. Intr-o seara, de Halloween, ea elibereaza din greseala niste monstri capturati in trecut de parintii ei. Acesti monstri cauta razbunare. Skylar va trebui sa ii captureze inainte ca monstri sa ii omoare parintii.
Filmul Fata contra monstri are durata de o ora si 29 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Prieteni sau adversari (2012) – 29 ianuarie, ora 14. Filmul spune trei povesti in care cativa adolescenti se confrunta cu suisuri si coborasuri in prietenie.
Filmul Prieteni sau adversari are durata de o ora si 27 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5.

In cautarea gloriei (2005) – 29 ianuarie, ora 15:45. Katelin (Jordan Hinson) este o patinatoare adolescenta care se lasa de patinaj artistic din cauza unei accidentari. Antrenoarea unei echipe de hochei o primeste pe Katelin in echipa deoarece considera ca aceasta are un talent inascut in asa fel incat sa poate sa salveze echipa de la retrogadare.

Filmele mentionate in acest articol se pot viziona si online, pe Disney Plus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.