Programele Antena 1 si Antena 3 vor iesi din grila UPC, posibil si din grila Telekom

Posturile TV Antena 1 si Antena 3 urmeaza sa iasa din grila de programe UPC, in urma discutiilor avute intre oficialii UPC si oficialii trustului Intact, existand posibilitatea sa fie urmati si de Telekom.

Conform capital.ro, oficialii UPC nu au acceptat pretentiile financiare oficialilor trustului Intact pentru a continua retransmisia posturilor tv Antena 1 si Antena 3, urmand ca posturile mentionate sa iasa din grila UPC.
Exista zvonuri ca in aceeasi situatie ar fi cei de la Telekom, urmand ca si acestia sa intrerupa colaborarea cu Intact Media Group.

Posturile Antena 1 si Antena 3 au iesit in data de 03.07.2018 din grila must-carry, CNA acceptand solicitarea acestora de a iesi din grila must-carry.

Canalele Antena 1 si Antena 3 au iesit din grila Digi TV satelit (DTH) in luna aprilie 2012, decizie urmata de nenumarate nemultumiri ale abonatilor Digi DTH, acestia facand numeroase sesizari si sugestii pentru reintroducerea posturilor in grila.

Recent, cu putin timp inainte ca aceste posturi sa iasa din grila must-carry, RCS – RDS a comunicat ca au ajuns la un acord pentru a continua retransmiterea posturilor Antena 1 si Antena 3 chiar si dupa ce acestea vor iesi din grila must-carry si au confirmat inclusiv reintroducerea acestor posturi in grila de pe platforma satelit. Se asteapta ca aceasta ultima mutare sa se realizeze in perioada urmatoare (posibil chiar saptamana aceasta).

Programele Antena 1 si Antena 3 vor iesi din grila UPC, posibil si din grila Telekom

UPC si Telekom detin cateva milioane de clienti pe piata de cablu tv in Romania iar eliminarea posturilor Antena 1 si Antena 3 ar genera foarte multe nemultumiri si, din punctul meu de vedere, o migrare masiva a abonatilor UPC/Telekom catre RCS – RDS.
Vom reveni cu informatii suplimentare privind iesirea posturilor Antena 1 si Antena 3 din grila UPC si posibilitatea de a iesi din grila Telekom.

Voi ce parere aveti despre aceste ultime informatii? Ati recurge la rezilierea contractului in caz ca Antena 1 si Antena 3 ies din grilele UPC/Telekom?

Update 04.07.2018: Intact a anuntat ca au semnat cu UPC pentru ca operatorul de telecomunicatii sa poata retransmite in continuare posturile Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV.

Pana in acest moment, reprezentantii posturilor Antena au semnat cu RCS – RDS, UPC, Focus Sat si Orange pentru ca acestia sa pastreze in grile posturile Antena.

Ramane de vazut daca se va ajunge la un acord si cu oficialii Telekom pentru posturile Antena.

Sursa: paginademedia.ro

Update 26.07.2018: Posturile Antena se vor vedea in continuare si in reteaua Telekom, reprezentantii Intact au anuntat ca au semnat un acord inclusiv cu operatorul Telekom Romania pentru aceste posturi, in urma iesirii lor din grila must-carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII