Filme de Halloween pe Netflix – 2021
Mai sunt cateva zile si vom sarbatori Halloweenul, asa ca in acest material va vom face recomandari de filme horror ce pot fi vizionate pe platforma de streaming Netflix.

IT / El (2017). Acest film este realizat dupa romanul lui Stephen King. In oraselul Derry, un clovn rapeste copiii locuitorilor acelui oras. Un grup de copii vor sa salveze persoanele disparute, cu toate ca grupul este alcatuit din copii fricosi, ei spera sa isi duca misiunea pana la capat. Pennywise (Bill Skarsgard) este clovnul malefic care umbla prin canalizarea orasului pentru a fi greu de prins si are abilitatea de a creste fricile din fiecare copil.
Filmarile acestui film au fost facute in SUA, are o durata de 2:15 ore iar pe IMDb a obtinut nota 7,3.

Doctor Sleep / Doctor Somn (2019). Acest film continua povestea filmului The Shining (1980). Danny Torrance (Ewan McGregor) a avut o copilarie zbuciumata si tot timpul a incercat sa isi gaseasca linistea dupa acea copilarie a sa. Linistea lui Dan este spulberata atunci cand o intalneste pe Abra (Kyliegh Curran) o adolescenta cu puteri supranaturale care ii cere ajutorul lui Dan sa o apere de Rose the Hat (Rebecca Ferguson) care doreste sa ii ia puterile Abrei. Dan si Abra isi unesc fortele pentru a o distruge pe Rose the Hat. Asemenea filmului IT, Doctor somn a fost facut dupa un roman scris de Stephen King.
Pe IMDb filmul a obtinut nota 7,3.

Resident Evil: Capitolul Final (2016). Acest film este realizat dupa un joc video si continua seria de filme Resident Evil. Alice (Mila Jovovich) este singura supravietuitoare a luptei dintre oameni si strigoi. Pentru a pune capat luptei, Alice trebuie sa se intoarca in orasul unde a inceput totul si sa distruga Corporatia Umbrella.
Filmul Resident Evil: Capitolul Final are o durata de 1:47 ore iar pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Underworld: Awakening / Lumea de dincolo: Trezirea la viata (2012). Acest film este al 4-lea din seria Underwold. A 4-a serie continua lupta oamenilor de exterminare a vampirilor si a Lycanilor. Selena (Kate Beckinsale) si prietenul sau Michael au fost loviti de o grenada. Dupa 12 ani, Selena afla ca ea a fost supusa unui experiment facut de un doctor si ca vampirii si lycanii au fost anihilati. Selena il intalneste pe David (Theo James) care trebuie sa protejeze o fetita de 12 ani.
Filmul Lumea de dincolo: Trezirea la Viata are o durata de 1:28 ore iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Filme de Halloween pe Netflix – 2021

Jigsaw: Mostenirea (2017). Celebrul criminal Jigsaw a murit de 12 ani insa in oras incep sa apara o serie de cadavre. Toate crimele au in comun modul sadic de omor care l-a facut cunoscut pe Jigsaw. Politia trebuie sa afle daca acesta traieste sau un alt criminal ii copiaza metodele de omor. In rolul lui Jigsaw il vom vedea pe (Toby Bell). Filmul are durata de 1:32 ore iar pe IMDb a obtinut nota 5,8.

Kadaver / Antropofag (2020). O familie supravietuieste unui dezastru nuclear. Infometati, acestia primesc o invitatie la cina care are loc intr-un restaurant. Membrii familiei se duc la cina si in timp ce urmaresc o piesa de teatru in acel restaurant ei descopera ca invitatiidispar inexplicabil. Filmul Kadaver are o durata de 1:26 ore iar pe IMDb a obtinut nota 5,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.