Programul My Rewards este pregatit pentru Cyberpunk 2077
Dezvoltatorul de jocuri CDPR anunta surprize in Cyberpunk 2077 pentru persoanele care detin jocurile The Witcher.

Jucatorii Cyberpunk2077 care detin si jocurile The Witcher (nu este specificat inca daca este nevoie sa detinem toate cele trei jocuri, The Witcher 1, 2 si 3) vor avea acces la programul My Rewards prin care vor putea beneficia in Cyberpunk77 de item-uri precum jacheta si tricou Wolf School sau katana Black Unicorn, indiferent de platforma folosita, recompensand astfel persoanele care au achizitionat si jocurile The Witcher.

Pentru a beneficia de aceste recompense, trebuie sa adaugam jocul in GOG insa nu suntem obligati sa-l jucam prin aceasta platforma sau pe PC, este doar o metoda de a confirma ca au fost jucate celelalte jocuri.

Programul My Rewards este pregatit pentru Cyberpunk 2077
CDPR mentioneaza ca vor fi oferite mai multe detalii pe 10 decembrie 2020, la data lansarii jocului Cyberpunk 2077.

Data lansare Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077 este cel mai asteptat joc al acestui an iar ultima data de lansare anuntata de catre dezvoltatorul polonez a fost 10 decembrie 2020. Data de lansare initiala a fost 16 aprilie, ulterior a fost amanata pentru 17 septembrie, 19 noiembrie iar ultima data pe 10 decembrie. Desi pana la momentul actual nu a fost anuntata o alta amanare, sunt persoane care se tem ca jocul ar putea sa fie amanat pentru 2021.

Desi Cyberpunk 2077 nu a impresionat la capitolul pre-comenzi, avand cu 31% mai putine pre-comenzi decat Red Dead Redemption 2, acesta din urma fiind unul dintre cele mai bine vandute jocuri din ultimii ani.

Odata cu amanarea lansarii jocului Cyberpunk 2077 de 3 ori, au crescut si asteptarile pentru acest joc, desi exista persoane care considera ca e normal ca dezvoltatorii sa isi aloce timpul necesar pentru a realiza un joc calitativ, exista si o alta categorie de persoane care nu considera ca jocul se va ridica la nivelul asteptarilor.

CDPR este un dezvoltator de jocuri polonez cunoscut in special pentru seria de succes The Witcher, fiind inspirate din cartile lui Andrzej Sapkowski.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.