Fiicele doamnei Fazilet – serial turcesc Pro 2
Pro 2 difuzeaza in prezent serialul turcesc Fiicele doamnei Fazilet (Fazilet Hanim ve Kizlari – 2017), o productie difuzata in Turcia de Star TV.

Rezumat serial Fiicele doamnei Fazilet
Serialul prezinta povestea lui Fazilet, mama lui Hazan si Ece, care intentioneaza sa castige bani din modelling cu fiica sa, Ece. In acelasi timp, Hazan intentioneaza sa urmeze o alta cariera si se indragosteste de un barbat bogat.

Pentru turci, mandria este un subiect delicat care este abordat si in acest serial, de unde pot fi invatate si alte lectii despre sinceritate, abilitatea de a asculta ambele parti inainte de a judeca sau despre puterea de caracter venita din cunoasterea de sine.

In prima parte a serialului, Fazilet Hanim este o femeie frustrata din cauza greutatilor financiare, ce doreste sa isi salveze fiicele de la saracia in care a fost nevoita sa creasca. In ciuda siretlicurilor la care apeleaza, ea este o mama ce doreste doar ce este bun pentru copiii sai si care doreste ca fiicele sale sa nu treaca prin ceea ce a trecut ea.

Banii au jucat un rol important in viata ei, motiv pentru care ii asociaza cu puterea si considera ca trebuie sa aiba cat mai multi pentru a avea viata dorita. La sfarsitul zilei, ea isi va invata lectia si isi va ajuta fiicele sa isi urmeze inima.

Fiicele doamnei Fazilet – serial turcesc Pro 2

In Turcia, Fiicele doamnei Fazilet a avut 50 de episoade difuzate in perioada 2017 – 2018.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 6.8 din aproximativ 2.100 de recenzii.

Serialul este difuzat de Pro 2 din 22 iulie 2021 si a mai fost difuzat de Pro 2 in Romania in toamna anului 2019. In prezent, poate fi vizionat zilnic de la ora 23:00.

In serial vom vedea actori precum Nazan Kesal (Ingeri si nobili – 2013, Dragoste si pedeapsa – 2010), Deniz Baysal (Miracle in Cell No. 7 – 2019, Söz – 2017, Derin Sular – 2011), Caglar Ertugrul (The Mountain II – 2016, Afili Ask – 2019), Mahir Günsiray (Anii pierduti – 2006), Afra Saraçoglu (Surorile – 2019), Tolga Güleç (Tradarea – 2010), Hazal Türesan (Razbunare pe tocuri – 2018, Doctorul Minune – 2018) si altii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.