Rable si bani gheata pe Viasat Explore
Viasat Explore aduce o serie dedicata pasionatilor de automobile numita Rable si bani gheata (Bangers & Cash – 2018) cu premiera vineri, 11 decembrie 2020, de la ora 22:00.

In seria din Regatul Unit, Rable si bani gheata, vom vedea satul pitoresc Thornton-le-Dale din districtul Ryedale, North Yorkshire, care pe langa peisajele superbe desprinse parca dintr-un basm, a devenit o cunoscuta destinatie pentru pasionatii de masini clasice, datorita familiei Mathewson.

Familia Mathewson reprezinta dinastia unor oameni pasionati de licitatiile de masini clasice, datorita cautarilor constante de autovehicule rare, in acelasi timp dezvaluind povestile fascinante din spatele acestor pasini.

In aceasta serie vom vedea familia Mathewson in timp ce descopera si liciteaza peste 2000 de masini clasice pe an, alaturi de motociclete rare, vintage.
Aceasta serie are trei sezoane (filmate in 2018, 2019 si 2020), primele doua sezoane au cate 10 episoade iar al treilea are 15 episoade.

Rable si bani gheata este una dintre cele mai vizionate serii UKTV si numarul 1 pe platforma catch up UKTV.

Rable si bani gheata pe Viasat Explore
In primul episod, Derek descopera un Cooper ‘S’ 1275cc din 1965, o masina lasata intr-un garaj timp de 30 de ani insa care prezinta si in aceste conditii un mare interes.

Pasionatii seriilor despre automobile pot viziona si o alta serie din acest domeniu si anume Rable resuscitate, disponibil tot vineri, de la 23:35.

Viasat Explore difuzeaza in prezent si alte serii precum: Cautatorii de aur din Australia (sezonul 5), Australia: Capturi in salbaticie, Vanatoare utilitara, Vanatorii de homari din Australia, Masinarii in Las Vegas, Monstrii apelor, Febra cabanelor de lemn , Cautatorii de aur tepos, Febra jadului, Transporturi de categoria grea, Montana, un stat salbatic, Demolari, Noua Zeelanda, Marele metrou australian, Salvatorii din Australia, Proiecte gigantice, Instructie tribala, Atelierul de la capatul drumului, Pescuit de performanta, Obsedati de pescuit, Vedete la pescuit sau Super tunelul Londrei.

Voi ce parere aveti despre noua serie difuzata de Viasat Explore, Rable si bani gheata?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.