Sundance TV a iesit din grilele Orange DTH, UPC si Focus Sat

Programul Sundance TV a iesit ieri, 31.01.2019, din grilele Orange DTH, UPC si Focus Sat. Programul Sundance TV a iesit initial din grila UPC iar ulterior a iesit inclusiv de pe platformele satelit de la Orange si Focus Sat. Ambele versiune Sundance SD si Sundance HD au fost eliminate din grila.

In plus, din grila Orange DTH a iesit inclusiv programul Fuel HD, un program dedicat pasionatilor sporturilor de actiune. Tot la Orange DTH au intrat ieri in grila DTH programele Trace Tropical HD (pozitia 610) si Profit TV (pozitia 112). Trace Tropical HD. Trace Tropical este un program de muzica tropicala care difuzeaza videoclipuri, interviuri si documentare despre acest gen. Trace Tropical HD este de fapt reintrodus in grila Orange avand in vedere ca in trecut a mai fost disponibil abonatilor Orange.

Sundance TV a iesit din grilele Orange DTH, UPC si Focus Sat

Multumiri lui Bebe, georgian si Marian Gold pentru informatii;

In ceea ce priveste grila UPC, in locul programului Sundance exista posibilitatea sa intre alt program in perioada urmatoare, insa momentan nu avem informatii exacte in acest sens. Din grila UPC a iesit inclusiv programul Class Horse TV un program destinat pasionatilor de echitatie si a intrat Linkpress TV, acesta din urma fiind un program anuntat de ceva timp ca va intra in grila UPC, modificarea concretizandu-se cu o intarziere destul de mare.

Rezumand, modificarile de grila facute ieri au fost dupa cum urmeaza:

  • Orange DTH: au iesit Sundance TV si Fuel HD; au intrat Trace Tropical HD si Profit TV;
  • UPC: au iesit Sundance TV si Class Horse TV;
  • Focus Sat: a iesit Sundance TV;

Sundance TV a iesit din grilele Orange DTH, UPC si Focus Sat

Sundance TV este un canal de televiziune american detinut de catre AMC pe care sunt difuzate in mare parte seriale si programe de tip reality show.

Reamintim ca la inceputul lunii acesteia din grila de televiziune digitala prin cablu Orange au iesit programele BBC Earth, BBC World si Fine Living Network ca urmare a iesirii acestor programe din grila Telekom.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII