Ramai langa mine – premiera Pro 2
Pro 2 pregateste difuzarea serialului turcesc Ramai langa mine (Her Yerde Sen / Everywhere I go – 2019), in premiera, aceasta productie inlocuind tot un serial turcesc redifuzat si anume Razbunare pe tocuri (Ufak Tefek Cinayetler – 2017), al carui ultim episod va fi difuzat miercuri, 21 iulie 2021. In Turcia, Her Yerde Sen a fost difuzat de televiziunea FOX.

Rezumat serial turcesc Ramai langa mine

Serialul este o comedie regizata de Ender Mihlar (A regizat si mini-seria A 8-a zi, difuzata in Romania de TDC) si prezinta povestea lui Demir, un tanar aratos cu o cariera de succes in arhitectura. Acesta refuza multe oferte din partea unor companii mari, scopul sau fiind de a lucra singur, fara reguli impuse de altii. Din acest motiv, Demir cumpara o firma mica aflata in pragul falimentului pe care spera sa o resusciteze intr-un an.

In plus, Demir achizitioneaza casa din copilarie insa afla ca imobilul a fost cumparat si de catre o alta persoana Selin. Cei doi vor afla ca au cumparat fiecare, de fapt, jumatate din casa insa niciunul nu este dispus sa renunte si sa se mute din casa, astfel incat ajung sa locuiasca impreuna. Demir nu doreste sa plece datorita amintirilor pe care le are aici iar Selin vrea sa ramana deoarece a reusit cu greu sa cumpere si sa decoreze casa asa cum doreste.

In ciuda diferentelor dintre cei doi, acestia devin din ce in ce mai apropiati, incepand sa aiba sentimente unul pentru celalalt.

Protagonistii serialului sunt Furkan Andic (Damat Takimi – 2017, Meryem – 2017, Tatli intikam – 2016) si Aybüke Pusat (Bahar: Viata furata – 2015) iar in serial vom vedea alti actori precum Ali Yagci (Erkenci Kus – 2018), Aslihan Malbora (Last Summer – 2021), Deniz Isin (Atye – 2019), Ali Gözüsirin (Uyanis: Büyük Selcuklu – 2020), Cem Cücenoglu (Poyraz Karayel – 2015, Son Osmanli Yandim Ali – 2007), Ayse Tunaboylu (Ruhsar – 1998) si altii.

Ramai langa mine – premiera Pro 2

Serialul turcesc de comedie Ramai langa mine are 23 de episoade difuzate in 2019, serialul fiind terminat. Pe IMDB a obtinut nota 6.8 din aproximativ 1.300 de recenzii. Premiera serialului va avea loc pe Pro 2 joi, 22 iulie 2021, de la ora 21:00, urmand sa fie difuzat zilnic.

Update 26.12.2022: Ramai langa mine este redifuzat de Acasa de la ora 01:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU