Station Eleven – serial HBO Max
Platforma de streaming HBO Max ce se va lansa in Romania pe 8 martie va aduce seriale si filme interesante. In acest articol vom detalia un serial ce va fi disponibil in curand pe HBO Max.

Serialul Station Eleven (2021) este facut dupa romanul cu acelasi nume al lui Emily St. John. Romanul Station Eleven a fost catalogat cel mai bun roman al anului 2014. Serialul descrie o pandemie fictiva a unei gripe ce creaza panica in randul populatiei si provoaca decesul unui numar foarte mare in randul oamenilor. Aceasta pandemie se numeste Gripa Georgia.

Dezastrul incepe in Toronto in timpul unei piese de teatru cand actorul principal al acelei piese cade pe scena si moare. Dupa ce spectatorii ies din sala de teatru, ei au in fata ochilor un dezastru apocaliptic, lumea pe care o stiu ei incepe sa dispara treptat, oamenii incep sa moara subit.

Dupa cativa ani, actiunea serialului se muta in zona Marilor Lacuri unde o mana de oameni incearca sa gaseasca un loc necontaminat unde sa se stabileasca pentru a salva rasa umana.

In distributia serialului Station Eleven ii vom vedea pe actorii Mackenzie Davis (Kirstine Raymonde, actrita a mai jucat in Vanatorul de Recompense 2049 si Terminator: Destin intunecat), Himesh Patel (Jeevan Chaudhary), Gael Garcia Bernal (Arthur Leander, actorul a jucat si in Proasta crestere) si altii.

Station Eleven – serial HBO Max

Serialul Station Eleven a fost filmat in mai multe orase din cauza crizei sanitare dintre 2020 -2022. Filmarile au inceput Chicago si s-au finalizat in 2021 in iulie, in Canada. Station Eleven are un sezon cu un total de 10 episoade. Fiecare episod are in medie o durata de 46 minute. Serialul a fost lansat ca o serie limitata, deci nu vom vedea sezonul 2.

Scenariul serialului Station Eleven a fost scris de Patrick Somerville. Ironia sortii este aceea ca serialul Station Eleven spune povestea unei pandemii fictive iar filmarile au avut loc in timpul unei pandemii reale. Acest serial s-a lansat in Statele Unite ale Americii in decembrie 2021.

Miniseria este doar o mica parte din surprizele pregatite de HBO Max in luna martie atunci cand se va lansa in Romania. HBO Max va inlocui in Romania platforma HBO Go.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.