Reducere de sarbatori la pachetele Focus Sat Play TV
Focus Sat ofera o reducere de sarbatorile de iarna, reducerea este de 30% si se aplica optiunilor Play TV si Play TV Extra dedicata persoanelor care nu beneficiaza deja de servicii Focus Sat.

Asadar, persoanele interesate de televiziune online Focus Sat, pot beneficia de urmatoarele pachete cu preturi reduse de sarbatori:

  • Play TV – 32 22.5 lei
  • Play TV Extra 63 44 lei

Optand pentru una dintre cele doua optiuni, vom avea urmatoarele beneficii:
Play TV

  • 60 de posturi TV dintre care 31 sunt compatibile cu functiile Restart & Replay
  • se pot utiliza simultan doua dispozitive
  • acces la biblioteca video National Geographic

Play TV Extra

  • 97 de posturi TV (programele HBO si Cinemax sunt incluse) dintre care 50 sunt compatibile cu functiile Restart & Replay
  • 250 de ore de inregistrare
  • se pot utiliza simultan trei dispozitive
  • acces la biblioteca video National Geographic

Prin televiziunea online Focus Sat putem viziona programe precum AMC, AXN, AXN Black, AXN White, Animal Planet, Bollywood, Discovery HD, Discovery Showcase HD (valabil pana la finalul lunii acesteia, ulterior se va inchide in Romania), Diva si multe altele.

Putem utiliza aplicatia Focus Sat pe un smartphone, o tableta, pe Smart TV sau PC.
Desi preturile normale disponibile pentru pachetele online Play TV sunt destul de mari, aceasta reducere ne poate convinge sa testam serviciile online Focus Sat. La pretul abonamentului ales se adauga costurile de transport de 19 lei, pentru a primi cartela Focus Sat acasa. Aceasta cartela este necesara pentru activarea serviciului online.

Reducere de sarbatori la pachetele Focus Sat Play TV
Comparativ cu pachetul Play TV Extra, al carui pret integral este 63 de lei pe luna, pachetul Netflix Standard costa aproximativ 49 de lei pe luna (calitatea HD si cont care se poate utiliza simultan pe maxim doua dispozitive).

Putem beneficia de reducerea de 30% accesand acest link pentru o comanda online: tv.focussat.ro/app/reducere-craciun

Reamintim ca Focus Sat a decriptat pachetul Filmbox de vineri (11 decembrie) pentru toti abonatii Focus Sat care au o subscriptie activa. Astfel, pana pe 11 ianuarie 2021, abonatii Focus Sat vor putea viziona gratuit programele disponibile in extraoptiunea FilmBox.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.