Resurse umane / Gardienii dreptatii – Netflix
Netflix adauga luna aceasta nu doar seriale interesante cat si serii animate, in acest articol vom mentiona cateva productii disponibile din luna martie pe Netflix.

Gardienii dreptatii (The Guardians of Justice) este un serial cu supereroi si prezinta o echipa care trebuie sa infrunte atat raul din lume cat si raul dinauntrul lor, dupa ce liderul lor ce parea neinfricat, se autodistruge.

Seria este creata de Adi Shankar (Dredd – 2012, The Grey – 2011, Lone Survivor – 2013) iar personajele sunt interpretate de actori precum Will Yun Lee (Altered Carbon – 2018, Rampage – 2018, San Andreas – 2015), Denise Richards, Derek Mears, Hal Ozsan, Andy Milonakis, Sharni Vinson sau Dallas Page.

Serialul Gardienii dreptatii are un sezon alcatuit din 7 episoade si este disponibil pe Netflix din 1 martie 2022. Pe IMDb are deja 522 de recenzii, obtinand nota 4.5. Nu a fost mentionat inca daca seria va avea sezonul 2 insa vom anunta atunci cand vom avea informatii despre acest subiect.

Resurse umane (Human resources) este o comedie la locul de munca desfasurata in universul serialului animat de succes Gura larga (Big mouth – 2017), care a ajuns deja la 5 sezoane si 52 episoade.

Resurse umane / Gardienii dreptatii – Netflix

Primul sezon va avea 10 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 18 martie 2022. Seria animata nu este recomandata minorilor sub 16 ani si este produsa de Jennifer Flackett, Andrew Golberg si Kelly Galuska, cei trei fiind implicati si in Gura larga.

Meserie cu veselie (Making fun) este un reality show cu expertul Jimmy DiResta si a celor 4 prieteni ai sai, Paul Jackman, Pat Lap, Derek Forestier si John Graziano, care pun in aplicare ideile inventive ale copiilor, chiar daca acestea sunt inutile.

Jimmy DiResta este cunoscut pentru canalul sau de YouTube care a ajuns la aproape 2 milioane de abonati.

Kotaro locuieste singur (Kotaro Lives Alone / Kotaro wa Hitori Gurashi) este o serie animata japoneza care prezinta un copil de 4 ani pe nume Kotaro Sato pe masura ce devine vecinul lui Shin Karino, un artist manga necunoscut. Kotaro nu are parinti si locuieste singur, nu numai ca pare sa aiba un venit insa pare mai echilibrat decat vecinii sai ciudati.
Seria Kotaro locuieste singur va fi disponibila pe Netflix din 10 martie 2022.

Echipa Zenko, hai! (Team Zenko Go) este o serie animata marca DreamWorks care ii prezinta pe Niah, Ari, Ellie si Jax, ei lucreaza sub acoperire pentru a rezolva problemele orasului.

Transformers: BotBots arata o echipa de obiecte obisnuite care se transforma in roboti. Primul sezon al seriei animate va fi adaugat pe Netflix din 25 martie.

Thermae Romae Novae este o serie animata japoneza care il prezinta pe arhitectul roman Lucius, acesta este transportat prin timp in Japonia zilelor noastre, acolo unde descopera baile japoneze. Primul sezon este disponibil pe Netflix din 28 martie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.