Localitati cu clienti Akta migrati pe infrastructura Digi
Deoarece am primit mai multe solicitari in acest sens, in acest articol vom actualiza lista localitatilor in care clientii Akta au fost trecuti pe infrastructura de fibra optica Digi (RCS & RDS).

Daca sunteti dintr-o localitate care este trecuta in lista de mai jos dar inca sunteti client Akta, probabil veti fi trecuti curand pe reteaua Digi. Conform angajamentelor trimise de Digi catre Consiliul Concurentei, Digi a informat autoritatea nationala mentionata anterior ca va trece clientii Akta pe infrastructura de fibra optica RCS – RDS dupa cum urmeaza:

 • dupa un an de la autorizarea tranzactiei Akta – Digi, 35% din clientii Akta vor fi trecuti pe infrastructura Digi
 • dupa 2 ani, 65% din clientii Akta vor fi migrati pe reteaua Digi
 • dupa 3 ani, 95% din clientii Akta vor beneficia de noua retea Digi

Localitati cu clienti Akta migrati pe infrastructura Digi

In urma trecerii pe fibra optica, serviciile ar trebui sa fie de o calitate superioara iar viteza la internet mai mare. De asemenea, in urma semnarii contractului cu Digi, exista posibilitatea ca pretul pachetului sa fie mai mic (depinzand tipul abonamentului avut anterior la Akta).

Asadar, daca te intrebai in ce localitati au fost trecuti clienti Akta pe reteaua Digi, acestea sunt judetele si localitatile pentru care am avut cel putin o confirmare din partea abonatilor Akta privind trecerea pe infrastructura de fibra optica Digi (RCS – RDS):

 • Arges (Negrasi)
 • Buzau
 • Dambovita
 • Dolj (Dabuleni)
 • Galati
 • Giurgiu (Dragiceanu, Ogrezeni, Oncesti, Baneasa, Slobozia, Cartojani, Roata de Jos, Mihai Bravu)
 • Gorj (Licurici)
 • Vrancea (Odobesti)

Vom actualiza lista de mai sus pe masura ce vom avea informatii suplimentare privind trecerile pe reteaua Digi. Daca ati fost abonati Akta si s-a efectuat trecerea pe reteaua Digi, lasati un comentariu mai jos mentionand acest lucru si localitatea, urmand sa actualizam articolul.

De asemenea, daca ati fost trecuti pe reteaua Digi ce parere aveti de calitatea serviciilor si de viteza serviciului de internet?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

43 COMENTARII

 1. In comuna Licurici din judetul Gorj, s-a inceput trecerea clientilor de pe infrastructura Akta, pe cea de FTTH, a celor de la Digi, informatia o am de la unchiul meu ce locuieste in satul Frumusei din aceasta comuna!

 2. Bucsani județul dambovita sunt client akta preluat de digi este fibra optica montata și platesc de 3 luni televiziunea și am făcut și cerere de urgentare da niki un răspuns

 3. De aia nu mai pot ăia de la relații clienți de voi.Ei vin acolo ca să ia salariu,nu ca să-și facă treaba și ei știu că nu poate să-i controleze ca lumea cineva

  • Ce treaba au cei de la relatii cu clientii cu echipele din teren si trecerile pe fibra optica? Ei doar ofera informatii si redirectioneaza solicitarile catre departamentele abilitate. Nu vine agentul din call center sa lucreze in teren, nu este o firma cu 5 angajati in care directorul tehnic face instalari.

   • Cei de la relații clienți trebuie să dea mai departe la tehnic,altfel stai ca prostu si aștepți echipa,cum am asteptat eu.Prima sesizare făcută cu 3săptămâni in urmă era si închisă,nefiind rezolvată.A trebuit să mai sun de 2 ori,ca să rezolv.

    • Asta am scris si eu, treaba celor de la relatii cu clientii este inregistreze sesizari catre departamentele abilitate, ceea ce fac.
     De fiecare data cand sunam si reclamam ceva, ni se ofera inclusiv numarul inregistrarii, fara sa-l cerem. Asta s-a intamplat de fiecare data cand am sunat la ei.
     De aceea nu inteleg comentariul initial „De aia nu mai pot ăia de la relații clienți de voi.” Asa ca intreb din nou, ce treaba au cei de la relatii cu clientii cu trecerile pe fibra, in afara de sesizarile pe care le inregistreaza in acest sens?

 4. În comuna Glodeni, județul Dâmbovița, eu am văzut mașina de la Digi / RCS & RDS că angajații lucrează pe toate străzile, dar sunt toți abonați de la AKTA din Glodeni care au fost trecuți la Digi?

 5. Sunt client Digi de 4 ani, la televiziune nu sunt probleme dar la net și telefonie de vreo 7/8 luni sunt probleme de semnal, vorbesc de netul prin cablu și la telefoane se închide când stai de vorbă la el, menționez că locuiesc în municipiu, am făcut 2 reclamații și au zis că mă sună ei, bineînțeles că nu m-au sunat.

 6. Bună ziua, sunt din Darasti Vlașca județul Giurgiu au venit cei de la Digi am semnat contractul, am solicitat și conexiunea la internet dar nu s-a întâmplat nimic de 1 lună. Tot pe Akta funcționează

  • O instalare se poate face in maxim 90 de zile sau mai putin. In comuna dvs Digi are retea de fibra optica. Puteti suna la Relatii Clientii si sa solicitati urgentarea treceri dvs pe reteaua lor. Teoretic acolo unde au deja instalata fibra optica trecerea se face rapid.

 7. Comuna Negrași, Județul Argeș este acum pe fibră. A trebuit să mă duc la bunica sa rezolv rețeaua că Dorel de la DiGI doar a tras fibra și a conectat-o in router fara sa îl puna in priza și fără să testeze cablul și telefonul

 8. Mogosesti, Giurgiu, comuna Adunatii Copaceni. De 2 luniplatim factura la Digi, nu a venit nimeni pt schimbarea infrastructurii. In schimb serviciile se intrerup cam in fiecare zi. Pierd o gramada de timp apeland centrala, nimeni nu se sinchiseste sa se deplaseze la locatie. Serviciul de internet e oprit zile intregi! Cand ca prinminune se restabileste ptcateva ore sau chiar minute, viteza de upload este de 0.1-0.3 mbps.

  Este incalificabila atitudinea acestei companii fata de abonatii din zona rurala.
  Mi s a spus chiar ca e riscul meu ca ma bazez pe serviciul de net pt a lycra de acasa. In contectul pandemic , nu este alegerea noastra!
  Iar termenul de 3 ani pt trecerea doar a 95% din abonati pe noua infrastructura mi se pare aberant si incalificabil. Solicitam mai multa transparenta , sa stim exact data pt fiecare localité si fiecare strada. Cata rabdare ni se cere? Ar trebui sa putem alege alt furnizor, ce se intampla seamana f bine cu un MONOPOL

  • In Adunatii Copaceni Digi are retea fibra optica. Ati facut cerere pentru a fi trecuta pe reteaua lor? Din cate am inteles acolo unde digi are retea instalata si abonatii akta nu au fost trecuti din varii motive, acestia trebuie sa solicite trecerea pe reteaua digi.

 9. Bună ziua. Am deja contract cu dumneavoastră la digi satelit. Am fost să plătesc factura și surpriză că am de plată coblu și net. Păi de unde… intreb… PĂI știți noi am preluat de la AKTA SERVICIILE…. Dar pe mine cine m_a întrebat… nu am un contract semnat…. Nu am fost întrebat. Nu am o ofertă…. Nimic. Vreau un răspuns.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi, puteti suna la relatii cu clientii la numarul 0314004414 pentru a discuta cu un operator in acest sens.
   Insa, daca ambele servicii sunt la aceeasi adresa, va recomand sa reziliati unul dintre ele.

 10. de pe 2 08.2020 am făcut contract ptr. tv. la Digi și nici pana astăzi nu a venit nimeni, am închis orange tv și acum stam fără nici o televiziune, dc se întâmplă asta, și vreau sa știu unde pot depune o sesizare pe aceasta tema.

 11. Sunt din com. Bălești sat Ceauru Jud. Gorj nu am fost trecut pe infrastructura DIGI deși a venit la mine o doamnă de la DIGI si a făcut share location si mi-a făcut o poză cu telefonul la cartea de identitate si nu au venit să mă treacă pe infrastructura DIGI.

  • In Balanesti Digi are retea fibra optica, instalarea se face in maxim 90 de zile de la vizita agentului de teren. Poate dura si mai putin de 90 de zile. Sunati si intrebati la Relatii Clientii.