Reteta in 5 minute – rubrica noua a Stirilor Kanal D
Postul de televiziune Kanal D a anuntat o noua rubrica a Stirilor Kanal D de astazi, 16 septembrie. Rubrica se numeste Reteta in 5 minute si va fi prezentata de Alina Laufer.

Rubrica Reteta in 5 minute va fi difuzata in fiecare zi de joi in cadrul Stirilor de la Kanal D de la ora 12. Alina Laufer ii va invata pe telespectatorii Kanal D retete simple si rapide ce vor fi preparate din ingrediente sanatoase. Aceste retete se adreseaza oamenilor activi care au un stil de viata sanatos sau oamenilor care doresc sa inceapa o noua etapa in viata lor adoptand un stil de viata sanatos, prin miscare si mancare sanatoasa.

Prezentatoarea rubricii Reteta in 5 minute este un expert in arta culinara, Alina Laufer a mai prezentat rubrici culinare in cadrul unor emisiuni indragite de publicul telespectator. In 2014, Alina Laufer a prezentat o rubrica culinara la Kanal D in cadrul emisiunii de succes de la vremea aceea, Draga mea prietena. Din 2018 pana in 2020, a plecat din Romania in Statele Unite ale Americii unde a continuat sa acumuleze experienta in domeniul culinar.

Alina Laufer a declarat ca pasiunea pentru gatit a fost insuflata de bunica ei care a fost bucatareasa la o cantina si mama ei cand acestea gateau retete simple din ingrediente sanatoase, Alina privindu-le cu mare atentie. Prezentatoarea are 3 copii si spera sa le insufle si acestora pasiunea pentru gatit.

Reteta in 5 minute – rubrica noua a Stirilor Kanal D

Alina Laufer are 39 de ani si este maritata cu Ilan Laufer, 37 de ani. Noua rubrica va fi difuzata de Kanal D in fiecare joi, in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 12.

Modificari grafica TV Paprika

Canalul tv gastronomic TV Paprika va avea din 1 octombrie o noua grafica si un nou look. Aceasta schimbare se va produce in 3 tari: Cehia, Slovacia si Romania. In Ungaria, tara unde s-a infiintat TV Paprika, noua infatisare a postului a aparut de ceva timp.

TV Paprika apartine grupului media AMC Network care, de aproape 2 ani a lansat in Romania si varianta HD a postului gastronomic, fiind disponibila in grila operatorului Vodafone pe pozitia 191.

TV Paprika difuzeaza emisiuni culinare din toata lumea, subtitrate sau dublate in limba Romana. Varianta SD a postului se afla si in pachetele de baza ale operatorilor de cablu, dth si iptv: Digi, Orange, Telekom, Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.