Review boxa portabila Tronsmart Force 2 30W IPX7
Tronsmart Force 2 este una dintre cele mai noi boxe portabile lansate de Tronsmart, in acest articol vom mentiona cateva informatii despre aceasta boxa testata de noi, pentru a va ajuta sa va hotarati daca merita sa cumparati acest produs.

Comparand boxa portabila Tronsmart Force 2 cu alte modele anterioare constatam ca volumul maxim este mult mai puternic, desi nu exceleaza pe partea de bass.

Din punct de vedere hardware, acest model vine cu chipset Qualcomm QCC3021 si este rezistent la apa IPX7. Standardul IPX7 inseamna ca produsul poate rezista la expunerea accidentala la apa de pana la un metru timp de maxim 30 de minute, astfel incat poate rezista stropirii in timpul unei ploi.

Boxa este eleganta, este oferita pe negru, nu este prea grea, poate fi transportata cu usurinta si poate fi pozitionata atat vertical cat si orizontal. Capacitatea acumulatorului este de 2500 mAh, putand fi utilizat timp de maxim 15 ore la volum 50%.

Review boxa portabila Tronsmart Force 2 30W IPX7
Incarcarea se face printr-un port USB Type-C iar datorita functiei fast charging, ajunge de la 0 la 100% in 3 ore. Pe langa portul de incarcare, boxa are si port auxiliar (este oferit si cablu aux, impreuna cu cablul de incarcare).

Pe boxa avem 4 butoane disponibile: power, marire volum, micsorare volum si bluetooth. Acest dispozitiv poate fi controlat si prin comenzi vocale cu ajutorul asistentilor inteligenti Siri, Google Assistent sau Cortana.
Conectarea se face prin bluetooth 5.0 iar boxa are microfon, astfel incat o putem utiliza si pentru sustinerea apelurilor telefonice.

Tronsmart Force 2 se poate achizitiona de pe site-uri externe la aproximativ 280 de lei, fiind livrat si din depozite din Europa (Spania sau Polonia). Gasiti aici mai multe detalii despre acest produs.

Acest dispozitiv ofera o calitate a sunetului buna, volumul maxim este mai mult decat suficient, chiar daca bass-ul nu exceleaza (destul de normal avand in vedere pretul). Incarcarea prin USB Type-C si fast charge sunt optiuni care nu ar trebui sa mai lipseasca niciunui dispozitiv insa tot le consideram un plus.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.