Romania are Roast – in curand la Antena 1
Postul de de televiziune Antena 1 anunta ca va adauga in grila de programe o noua emisiune de stand-up. Dupa ce in luna februarie Antena 1 a renuntat sa mai difuzeze emisiunea Stand-UP Revolution, reprezentantii au revenit si vor difuza pana la urma o emisiune de stand-up, insa una diferita de emisiunea initiala.

Daca Stand-UP Revolution avea un juriu format din poate cei mai buni comedianti de stand-up de la noi, Teo, Dan Badea, Vio si Costel, acestia trebuiau sa jurizeze concurentii ce veneau pe scena si isi prezentau numarul, formatul noii emisiuni va fi diferit.

Emisiunea se va numi Romania are Roast, si va fi prezentata de Micutu’ (Cosmin Nedelcu) si Loredana Groza. Doua echipe formate din cei mai buni comedianti se vor duela pentru un premiu de 10.000 de lei pe editie. Pentru a castiga premiul editiei, cele doua echipe vor lua la roast, fiecare regiune a Romaniei.

Componenta celor doua echipe este urmatoarea: Parsii Circumspectii (Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco si Dan Franculescu) se vor duela cu echipa Marmotele Vesele (Catalin Bordea, Radu Bucalae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu si Teo Ionita).

Romania are Roast – in curand la Antena 1

Publicul din platoul emisiunii Romania are Roast va desemna echipa castigatoare a fiecarei editii. Voia buna va fi asigurata de Loredana Groza si taraful sau, Agurida. In fiecare editie, Loredana va avea cate un invitat din zonele care se bat in editia respectiva si va canta alaturi de invitati melodii traditionale din zone precum Banat, Muntenia sau Moldova.

Reprezentantii Antena 1 nu au spus cand va incepe difuzarea emisiunii Romania are Roast insa filmarile sunt in desfasurare. Cele doua echipe, Parsii Circumspecti si Marmotele Vesele, au vizitat si filmat toate zonele geografice ale Romaniei pe care urmeaza sa le ia la Roast, ba chiar s-au filmat si cateva editii de roast cu public in sala. Antena 1 mai difuzeaza o emisiune asemanatoare, numita iUmor, ce se bucura de un real succes.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII