Romanii au talent – sezonul 14 incepe din februarie la Pro TV
In grila de primavara a postului Pro TV va reveni cu un nou sezon o emisiune spectacol care a adunat in fata televizorului multi privitori. Emisiunea despre care vom oferi detalii in acest material se numeste Romanii au talent, ce va intra la Pro TV din 9 februarie, de la ora 20:30, cu sezonul 14.

Show-ul va fi difuzat in fiecare seara de vineri. Romanii au talent va fi prezentat de Pavel Bartos si Smiley. Juriul emisiunii Romani au talent va fi format din: Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu si Dragos Bucur. Modul de desfasurare al emisiunii este acelasi, in fata publicului si a juriului se prezinta oameni mai putin cunoscuti, oameni obisnuiti care cred ca au un talent ce merita impartasit lumii.

In cadrul showului se prezinta oameni care canta, recita poezii, danseaza, fac acrobatii sau detin alte talente. Pe scena emisiunii Romanii au talent se pot prezenta atat romani cat si straini. Regulile emisiunii sunt aceleasi: concurentul isi prezinta numarul/talentul iar la final juriul spune daca ce a facut concurentul pe scena este un talent care merita sa treaca mai departe in faza urmatoare. Pentru a merge mai departe, concurentul trebuie sa obtina minim 3 de da din partea juriului.

Romanii au talent – sezonul 14 incepe din februarie la Pro TV

Si in sezonul cu numarul 14 fiecare component al juriului si prezentatorii pot apasa butonul Golden Buzz. Butonul trimite concurentul respectiv direct in finala. In acest sezon pot participa atat concurenti noi cat si concurenti care au mai fost la emisiune si care considera ca mai merita o sansa. Marele premiu al emisiunii Romani au talent este in valoare de 120.000 de euro.

Romanii au talent a debutat pe Pro TV pe 18 februarie 2011. Emisiunea a fost difuzata tot timpul in grila de primavara a postului. Formatul international dupa care s-a facut emisiunea se numeste Got Talent si este foarte popular si in alte tari din Europa sau Asia.

Pro TV are licenta tematica – generalista si se afla in grilele tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.